Насловна / Вести / Александар Ђедовац: Историјски успех на изборима за чланове Савета Месне заједнице Пивнице
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОПШТИНСКИ ОДБОР БАЧКА ПАЛАНКА

Александар Ђедовац: Историјски успех на изборима за чланове Савета Месне заједнице Пивнице

У недељу, 18. децембра 2016. године одржани су избори за Савете Месних заједница Деспотово и Пивнице.

– Као што се и очекивало кандидати које је предложила Српска напредна странка остварили су величанствену победу. – рекао је Александар Ђедовац, Председник ОО СНС.

– Од укупно пријављених 16 кандидата у Месној заједници Деспотово, 11 кандидата који су имали највише гласова и који ће у наредном периоду представљати месну заједницу долазе из реда Српске напредне странке. Потребно је истаћи и високу излазност бирача на поменуте изборе у Месној заједници Деспотово (преко 700) чиме је само потврђена чињеница да је Српска напредна странка најјача политичка снага на подручју Србије. – Наставља Ђедовац

На изборима за чланове Савета Месне заједнице Пивнице остварен је историјски успех јер такође свих 11 изабраних кандидата за чланове Савета месне заједнице предложила је Српска напредна странка. Такође, излазност бирача је била висока и свој глас за кандидате Српске напредне странке дало је око 700 бирача. – Закључио је Александар Ђедовац

-Изванредни резултати који су постигнути на изборима за Савете у две поменуте месне заједнице представљају потврду исправности политике премијера Александра Вучића али и покрајинског премијера Игора Мировића са својим сарадницима. Грађани Деспотова и Пивница су дајући своју подршку кандидатима Српске напредне странка препознали напор и улагања која је локална самоуправа учинила у протеклом периоду за њих. У Деспотову је изграђена фабрика воде, пијаца, вртић и извршена је реконструикција појединих улица у насељеном месту док у Пивницама креће реализација пројекта реконструкције основне школе и бушења бунара. Овим активностима Општина Бачка Паланка, на челу са председником Браниславом Шушницом жели да побољша квалитет живота грађана у малим срединама.
Такође, Српска напредна странка се захваљује свим грађанима поменутих месних заједница на указаном поверењу као и бројним волонтерима који су дали свој допринос овом феноменалном успеху. Потребно је истаћи присуство преко 100 волонтера и координатора Александра Ђедовца, председника ОО СНС и Бранислава Шушнице, председника Општине Бачка Паланка.

Битно је напоменути да су се у протеклом периоду одржали избори за чланове Савета четири месне заједнице (Карађорђево, Силбаш, Деспотово, Пивнице) и да је свих 40. изабраних кандидата предложила Српска напредна странка. То говори о поверењу грађана Општине Бачка Паланка у исправност политике коју води Александар Вучић и одговорном раду општинских функционера. Наводи се у саопштењу ОО Српске напредне странке.

 

Прочитајте и ово

Затвара се најстарија месара у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА: Месну индустрију АД „Бачка“, која послује у систему „Универекспорта“, у Бачкој Паланци држе …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *