nedelja, maj 26, 2019
Naslovna / Vesti / Aleksandar Đedovac: Istorijski uspeh na izborima za članove Saveta Mesne zajednice Pivnice
SRPSKA NAPREDNA STRANKA OPŠTINSKI ODBOR BAČKA PALANKA

Aleksandar Đedovac: Istorijski uspeh na izborima za članove Saveta Mesne zajednice Pivnice

U nedelju, 18. decembra 2016. godine održani su izbori za Savete Mesnih zajednica Despotovo i Pivnice.

– Kao što se i očekivalo kandidati koje je predložila Srpska napredna stranka ostvarili su veličanstvenu pobedu. – rekao je Aleksandar Đedovac, Predsednik OO SNS.

– Od ukupno prijavljenih 16 kandidata u Mesnoj zajednici Despotovo, 11 kandidata koji su imali najviše glasova i koji će u narednom periodu predstavljati mesnu zajednicu dolaze iz reda Srpske napredne stranke. Potrebno je istaći i visoku izlaznost birača na pomenute izbore u Mesnoj zajednici Despotovo (preko 700) čime je samo potvrđena činjenica da je Srpska napredna stranka najjača politička snaga na području Srbije. – Nastavlja Đedovac

Na izborima za članove Saveta Mesne zajednice Pivnice ostvaren je istorijski uspeh jer takođe svih 11 izabranih kandidata za članove Saveta mesne zajednice predložila je Srpska napredna stranka. Takođe, izlaznost birača je bila visoka i svoj glas za kandidate Srpske napredne stranke dalo je oko 700 birača. – Zaključio je Aleksandar Đedovac

-Izvanredni rezultati koji su postignuti na izborima za Savete u dve pomenute mesne zajednice predstavljaju potvrdu ispravnosti politike premijera Aleksandra Vučića ali i pokrajinskog premijera Igora Mirovića sa svojim saradnicima. Građani Despotova i Pivnica su dajući svoju podršku kandidatima Srpske napredne stranka prepoznali napor i ulaganja koja je lokalna samouprava učinila u proteklom periodu za njih. U Despotovu je izgrađena fabrika vode, pijaca, vrtić i izvršena je rekonstruikcija pojedinih ulica u naseljenom mestu dok u Pivnicama kreće realizacija projekta rekonstrukcije osnovne škole i bušenja bunara. Ovim aktivnostima Opština Bačka Palanka, na čelu sa predsednikom Branislavom Šušnicom želi da poboljša kvalitet života građana u malim sredinama.
Takođe, Srpska napredna stranka se zahvaljuje svim građanima pomenutih mesnih zajednica na ukazanom poverenju kao i brojnim volonterima koji su dali svoj doprinos ovom fenomenalnom uspehu. Potrebno je istaći prisustvo preko 100 volontera i koordinatora Aleksandra Đedovca, predsednika OO SNS i Branislava Šušnice, predsednika Opštine Bačka Palanka.

Bitno je napomenuti da su se u proteklom periodu održali izbori za članove Saveta četiri mesne zajednice (Karađorđevo, Silbaš, Despotovo, Pivnice) i da je svih 40. izabranih kandidata predložila Srpska napredna stranka. To govori o poverenju građana Opštine Bačka Palanka u ispravnost politike koju vodi Aleksandar Vučić i odgovornom radu opštinskih funkcionera. Navodi se u saopštenju OO Srpske napredne stranke.

 

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.