Насловна / Вести / Бачка – Чукарички у недељу 04. децембра

Бачка – Чукарички у недељу 04. децембра

Могу ли играчи „БАЧКЕ“ коначно некога победити? 

Питање које мучи све заљубљенике у фудбал у Бачкој Паланци и шире. 

Момци у плавим дресовима у оквиру 19. кола Супер лиге Србије играју са екипом Чукаричког и победа у овој утакмици је императив.

Навијачима и свим симпатизерима Бачкопаланачког суперлигаша није јасно и поприлично су у чуду шта је то што спречава пулене Зорана Говедарице да ево већ 8. утакмица не знају за победу а и постизање гола постаје мисаона именица.

Све је више незадовољних навијача и симпатизера Бачке и сви се редом питају шта се дешава? Да ли је у питању квалитет играчког кадра, физичка не припремљеност екипе или лоша атмосфера у екипи. Сви у глас кажу од свега по мало.

Зоран Говедарица са сарадницима

У овом моменту тражити кривца за овако лоше резултате сад је неумесно и неозбиљно. Али да ће по завршетку полусезоне морати доћи до повеће реконструкције екипе, јасно је свима, јер овако више не иде.

Клизи се брзо ка повратку у Прву лигу Србије и крајње је време да играчи Бачке схвате да морају озбиљније приступити обавезама у клубу.

Утакмица између Бачке и Чукаричког на програму је у недељу, 04. децембра у 13 ч, а и поред лоших резултата играчи и стручни штаб очекују подршку са трибина Славко Малетин -Вава.

Буду Бачкиста-Подржи Бачку!!!

Прочитајте и ово

ДЕСПОТОВО: Поврће скупље због суше

ДЕСПОТОВО – Ниска јутарња температура и чињеница да је октобар месец наводи на размишљање о …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *