Насловна / Вести / Бачка не иступа из Суперлиге!
Западна трибина стадиона- Фото: Стојан Малеш

Бачка не иступа из Суперлиге!

Суперлигаш из Бачке Паланке донео одлуку о томе да настави такмичење у домаћем првенству. Одбијене и оставке председника клуба и комплетног УО.

Крај драме!

Суперлига Србије ће наставити да броји 16 чланова пошто је на ванредној седници Управног одбора ОФК Бачка једногласно одлучено да се одбије предлог о иступању из лиге.

Осим тога, такође једногласно, одбијене су оставке комплетног Управног одбора на челу са председником Владимиром Мрђаном.


Одбијен је и захтев да челник клуба Марјан Рнић иступи из „свих тела“ Фудбалског савеза Србије, а он је уочи гласања одржао и кратак говор, у коме је понудио гаранције да нико није свесно желео да оштети ОФК Бачка.

„Тврдим да нико из ФСС, председник савеза Славиша Кокеза, као ни један члан извршног одбора, судијске комисије или судијске организације нема везе са овим дешавањима, нити је било који актер утакмице добио налог да наш клуб оштети. То вам гарантујем јер дуго познајем све те људе. На крају крајева, то није пракса Савеза, већ је интенција Савеза и његових челних људи регуларност такмичења. О овоме што говорим немам ниједну дилему и молим вас да ми ово верујете, а увек ће бити људи који ће ширити дезинформације и доводити вас, као часне људе, у заблуде и недоумице“, казао је Марјан Рнић.

Дебитант из Бачке Паланке био је претходних дана огорчен на суђење Бојана Николића на мечу против Радничког из Ниша, а револтирани његовим одлукама сазвали су седницу Управног одбора на којој је најважнија тачка било напуштање такмичења.

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

One comment

  1. Marjan veliki igrac i jedini covek na funkciji trenutno koji radi u korist grada. Veliki sin Backe Palanke i FK Backe. Stvarno covek uvek prvo skoci pa kaze hop za razliku od nasih bajnih politicara. Napred Backa, napred grade jedini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *