Насловна / Вести / Бачка завршила прелазни рок!

Бачка завршила прелазни рок!

ОФК Бачка већ завршила прелазни рок и с оптимизмом чека наставак сезоне.

За ОФК Бачку прелазни рок је практично завршен. Одговорни у клубу из Бачке Паланке свели су биланс одлазака и долазака играча.

Кад се подвуче црта чини се да суперлигашки дебитант имају више разлога да буду задовољан. ОФК Бачку напустило је десет играча, а исто толико их је стигло на стадион „Славко Малетић Вава”.

– Надамо се да ће новајлије уз староседеоце остварити заједнички циљ, односно сачувати статус суперлигаша. Садашњем играчком кадру прикључиће се и двојица реконвалесцената. Лука Миљевић вратиће се у марту после опоравка од операције менискуса, док ће месец касније бити спреман и Иван Рогач, иза кога је операција укрштених лигамената – истиче Лазар Вјештица, технички директор ОФК Бачке.

Недељу дана остало је до наставка сезоне. Предстојећи дани до премијере са Борцем требало би да покажу да ли ће се новајлије уклопити у тим.

– С обзиром да се ради о искусним играчима, не само на домаћој већ и међународној сцени, надамо се да ће брзо адаптирати на наше захтеве. Оптимизам нам уливају и припремне утакмице. Новајлије су се на проверама показале веома добро. Управо из тих разлога сви у клубу верујемо да ће се преостали део првенства, као и плеј-аут за нас да се заврши на најбољи могући начин – јасан је Вјештица.

Током зиме нису уследиле промене само у играчком кадру, већ и стручном штабу. Бојан Офенбехер и Новак Малаташки помажу Зорану Говедарици од почетка зимских припрема.

Десет дошло, десет отишло

ОФК Бачка је довела голмана Ивана Коновалова (Раднички, Ниш) и Немању Јеврића (Раднички, Беране), Кристијан Жупића (Пролетер, Нови Сад), дефанзивци Марко Видовић (Синђелић, Београд), Душан Мијић (Крупа), везисти Милан Макарић (Спартак ЖК), Урош Степановић (Колубара, Лазаревац), Дарко Бошковић (Младост Добој), нападачи Милан Ставрић (Динамо Врање) и Бизмарк Апија (Пролетер, Нови Сад).

Клуб су напустили: Милош С
тепандић, Стефан Чупић, Младен Галић, Зоран Миловац, Артон Зекај, Милош Јосимов, Горан Смиљанић, Дане Дукић, Мирослав Бјелош и Никола Мојсиловић.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

(BackaPalankaInfo.com/Zurnal)

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *