ponedeljak, jun 25, 2018
Naslovna / Vesti / Boriši Petkoviću Plaketa MZ Nova Gajdobra

Boriši Petkoviću Plaketa MZ Nova Gajdobra

NOVA GAJDOBRA – Svečanost „Veče negovanja i očuvanja kulture i tradicije kolonista“ održana je večeras u Novoj Gajdobri u organizaciji Udruženja „Stara Hercegovina u srcu“.

Tom prilikom osnivaču Udruženja „Čepom do osmeha“ Boriši Petkoviću, uručena je Plaketa Mesne zajednice Nova Gajdobra, a predsedniku Opštine Bačka Palanka Branislavu Sušici, i predsedniku Skupštine opštine Bačka Palanka Miti Lačanskom uručene su Povelje.

Uručujući Plaketu osnivaču Udruženja „Čepom do osmeha“ predsednik Saveta Mesne zajednice Nova Gajdobra, Mladen Lučić je rekao da se pomenuta Plaketa dodeljuje po prvi put i da je Petković to priznanje zaslužio humanitarnim radom kroz koji je promovisao i Novu Gajdobru.

Zahvaljujući se na priznanju Petković je kazao da su navedenu Plaketu zaslužila svi oni volonteri koji svakodnevno pomažu uspehu akcije „Čepom do osmeha“ i doprinose da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U kulturno-umetničkom delu programa nastuipilo je nekoliko starosnih kategorija lokalnog KUD-a „Jovan Dučić“, te narodni guslari Petar Mišović i Vojin Radojičić.

Pročitajte i ovo

Šesti Đinđuveraj 12. maja

Šesnaesti po redu „Đinđuveraj“ sajam unikatno ručno rađenog nakita održaće se 12. maja 2018. u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *