ponedeljak, maj 20, 2019
Naslovna / Vesti / BRANISLAV ŠUŠNICA: Razmotrićemo mogućnost o kupovini klizališta
Foto: Bačka Palanka INFO

BRANISLAV ŠUŠNICA: Razmotrićemo mogućnost o kupovini klizališta

Opština Bačka Palanka je protekle godine obezbedila građanima naše opštine besplatno klizanje u centru grada.

Klizalište je iznajmljeno od JKP „Gradsko zelenilo“ iz Novog Sada, a kao potvrda da smo napravili pravi potez svedoči i broj naših sugrađana, posebno onih najmlađih koji su, prilikom posete predsednika Opštine sa saradnicima Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ Bačka Palanka, dali ideju o potrebi postavljanja klizališta kako bi uživali u zimskim čarolijama.

Interesovanje je bilo veliko, a mnogi mališani prve korake na ledu napravili su upravo na ovom klizalištu, jer ranije nisu imali prilike za tako nešto. Naš cilj bio je i biće da afirmišemo fizičke aktivnosti najmlađih sugrađana posebno u zimskom periodu. Promocija zdravog načina života i omogućavanje građanima Bačka Palanke bavljenje sportskim aktivnostima i dalje će biti jedan od naših prioriteta.

I ove godine smo imali nameru da na vreme građane, a posebno one najmlađe obradujemo klizalištem u centru grada, ali zbog više sile nismo uspeli u tome. Zbog tehničkih problema otvaranje koje je bilo planirano za 10. februar, prolongirano je za 6. mart. Iznenadnim porastom temperature došlo je do otapanja leda pa klizalište nije moglo biti u funkciji.

Nastojaćemo da Opština Bačka Palanka za narednu zimsku sezonu ranije iznajmi klizalište, a razmotrićemo i mogućnost njegove kupovine, a sve u interesu sugrađana, a posebno onih najmlađih.

(Nedeljne novine)

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.