Насловна / Вести / Бранислав Шушница у свом кабинету угостио Милицу Дујаковић

Бранислав Шушница у свом кабинету угостио Милицу Дујаковић

У четвртак, 6. априла 2017. године, поводом освојеног првог места на Међународној конференцији, председник општине, Бранислав Шушница, угостио је у свом кабинету Милицу Дујаковић, ученицу 8. разреда ОШ „Здравко Челар“ из Челарева и Љубицу Милићевић, професра руског језика.

Конференција под називом “Дечији свет открића, стваралаштва и постигнућа“ одржала се у руском граду Костроми, а учествовали су представници Пољске, Србије, Словачке, Белорусије, Казахстана, Доњецке Народне Републике, као и представници региона из Русије, заједно са својим наставницима – менторима. Ученици, педагози, научници и родитељи разговарали су на тему – ЧИМЕ СЕ БАВЕ ДЕЦА У СЛОБОДНО ВРЕМЕ?

На ову тему Милица је написала занимљив рад и у свом представљању рекла да млади у том добу желе много тога да пробају, ризикују, траже себе и све је први пут. Ово је био њен први истраживачки рад и наступ пред многобројном публиком. Милица је заузела 1. место и попела се на победничко постоље са заставом Србије у рукама. Њена жеља је да постане новинар.

Ученица и њена наставница искористиле су ову прилику да се захвале председнику општине који је препознао важност учешћа у финалу ове конференције и издвојио средства како би помогао да отпутују у Русију.

Бранислав Шушница је честитао на постигнутом резултату и истакао да ће увек бити на располагању за младе људе који желе да својим радом и трудом постигну успех.

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *