субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Цене новогодишњих украса између маркета и кинеских продавница у Бачкој Паланци драстичне

Цене новогодишњих украса између маркета и кинеских продавница у Бачкој Паланци драстичне

Припреме за новогодишње празнике су у току, а разлике у ценама новогодишњих украса између маркета и кинеских продавница у Бачкој Паланци су драстичне.

Већина суграђана „јури“ ниске цене тако да се углавном одлучују на куповину производа на акцији, без обзира на њихов квалитет.

Тако 180 центиметара висока јелка у супермаркету кошта 3.800 динара, док се јелка исте величине у кинеским радњама могу наћи од 1.000 до 2.500 динара. Појединачни украси у кинеским продавницама су око 300 динара јефтинији од оних у супермаркетима, а разлика је иста и за цене божићних чарапа.

Најочигледнија разлика је у ценама најскупљих артикала – снежна јелка у супермаркету кошта 28.000 динара, док је, с друге стране, у кинеским продавницама најскупља и највећа јелка 3.500 динара. Оригиналне луткице „Фрозен“ не може сваки родитељ да приушти, стога се одлучују на копије у кинеским радњама, где се могу наћи и по 300 динара.

Продавци у Кинеским продавницама су задовољи продајом, и кажу да украсе и поклоне највише купују родитељи с децом. Запослени у магамаркетима нису били расположени за разговор због политике фирме.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.