Данас мало топлије

БАЧКА ПАЛАНКА: Након хладног јутра, током дана претежно сунчано и незнатно топлије него у суботу. Ветар слаб до умерен источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална до 19 степени.

ВОЈВОДИНА: Јутро врло хладно, а током дана претежно сунчано и незнатно топлије у односу на суботу. Ветар слаб до умерен источни и југоисточни, у јужном Банату повремено појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 20 степени.

СРБИЈА: Јутро врло хладно, а током дана претежно сунчано и незнатно топлије у односу на суботу. Ветар слаб источни и североисточни, а у поморављу и подунављу умерен источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 20 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У понедељак сунчано у свим крајевима уз хладно јутро, а током дана пар степени топлије у односу на недељу. У уторак топло и сунчано у првом делу дана, а поподне наоблачење са кишом захвата најпре север и запад Србије. У среду хладније са пролазном кишом, а од четвртка сунчано и топлије.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација ће релативно повољно утицати на већину хроничних болесника. Опрез се саветује нервно лабилним особама. Код метеоропата је могуће променљиво расположење и смањење радних способности.

Прочитајте и ово

Распоред сахрана заказаних за понедељак, 16. октоба

Распоред сахрана заказаних за понедељак, 16. октобар на гробљима која су под ингеренцијом ЈКП „Комуналпројект„ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *