понедељак, октобар 16, 2017
Фото: Радослав Рацков

Данас сунчано и топлије

БАЧКА ПАЛАНКА: Сунчани периоди са мало облака и топлије. Ветар слаб јужни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 20 степени.

ВОЈВОДИНА: Након хладног јутра, у току дана сунчани периоди са мало облака. Ветар слаб јужни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 22 степена.

СРБИЈА: Након хладног јутра, у току дана претежно сунчано и топлије. Мало облака биће по Војводини, а пре подне и у централним и југоисточним пределима Србије. Ветар слаб променљивог правца. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 23 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак сунчано и још топлије него у среду уз максималну дневну температуру до 25 степени. У петак и суботу пар степени нижа температура, али изнад просека за средину октобра. У петак пролазна облачност без падавина, а у суботу разведравање.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекују се релативно повољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих особа. У јутарњим сатима извесне тегобе могу осетити астматичари. Од метеоропатских реакција могући су проблеми са сном и променљиво расположење. Свим учесницима у саобраћају се препоручује повећана концентрација.

Прочитајте и ово

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Мало облака, више сунца

БАЧКА ПАЛАНКА: Мало нижа температура уз дуже сунчане периоде и слабу пролазну облачност. Ветар слаб …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *