четвртак, 4 јуна, 2020

Данас топлије, до 15 степени

БАЧКА ПАЛАНКА: Разведравање пре подне и дужи сунчани периоди током дана уз знатно топлије време. Ветар слаб западни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 15 степени.

ВОЈВОДИНА: Постепено разведравање и сунчани периоди уз знатно топлије време. Облаци одлазе на исток, па се разведрава најпре на западу у току јутра. Ветар слаб западни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 16 степени.

СРБИЈА: Постепено разведравање и сунчани периоди уз знатно топлије време. Облаци одлазе на исток, па се разведрава најпре на западу у току јутра. Ветар слаб западни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална 17 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: До краја седмице топлије време од просека за крај новембра и претежно сунчано. У јутарњим сатима биће магле која се по котлинама може задржати дуже у току преподнева.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекује се побољшање биометеоролошких прилика које ће допринети постепеном смањењу тегоба код већине хронично оболелих особа. У јутарњим сатима опрез се и даље саветује цереброваскуларним болесницима. Од метеоропатских реакција најизраженије могу бити главобоља, променљиво расположење и реуматски болови.

Прочитајте и ово

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj na grobljima koja su pod ingerencijom JKP „Komunalprojekt„ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.