sreda, decembar 13, 2017
Naslovna / Servisne informacije / Vremenska prognoza / Danas toplije, do 15 stepeni

Danas toplije, do 15 stepeni

BAČKA PALANKA: Razvedravanje pre podne i duži sunčani periodi tokom dana uz znatno toplije vreme. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 15 stepeni.

VOJVODINA: Postepeno razvedravanje i sunčani periodi uz znatno toplije vreme. Oblaci odlaze na istok, pa se razvedrava najpre na zapadu u toku jutra. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 16 stepeni.

SRBIJA: Postepeno razvedravanje i sunčani periodi uz znatno toplije vreme. Oblaci odlaze na istok, pa se razvedrava najpre na zapadu u toku jutra. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 17 stepeni.

NAREDNIH DANA: Do kraja sedmice toplije vreme od proseka za kraj novembra i pretežno sunčano. U jutarnjim satima biće magle koja se po kotlinama može zadržati duže u toku prepodneva.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuje se poboljšanje biometeoroloških prilika koje će doprineti postepenom smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih osoba. U jutarnjim satima oprez se i dalje savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija najizraženije mogu biti glavobolja, promenljivo raspoloženje i reumatski bolovi.

Pročitajte i ovo

Napadaće od 5 do 10 cm snega!

U Bačkoj palanci pada sneg, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na snežne padavine …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *