sreda, jul 17, 2019
Naslovna / Vesti / Danas u Bačkoj Palanci zvanično otvoren teren sa veštačkom travom!

Danas u Bačkoj Palanci zvanično otvoren teren sa veštačkom travom!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, i prvi čovek opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, otvorili su teren sa veštačkom travom, dar FSS koji je zajedno sa lokalnom samopupravom ovom delu Vojvodine omogućio uslove za još bolji infrastrukturni razvoj.

Svečanom činu prisustvovali su i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, Dragan Simović, zatim zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, direktor sportskog sektora FSS Goran Bunjevčević i glavni finansijer OFK Bačka Marjan Rnić.

– U prethodnom periodu Fudbalski savez Srbije, zajedno sa lokalnim samoupravama,obezbedio je određen broj terena sa veštačkom travom. Danas je zbog toga važan dan za Bačku Palanku i ja bih se zahvalio lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine Branislavu Šušnici, koji su omogućili i obezbedili uslove za teren sa veštačkom travom – rekao je Slaviša Kokeza, predsednik FSS i dodao:

– Nadam se da će i u narednom periodu opština nastaviti sa ulaganjem u infrastrukturu a od Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Vojvodine imaće apsolutnu podršku u svim segmentima važnim za razvoj fudbala. Naša želja je da što veći broj dece usmerimo ka nekom sportu, a ja lično voleo bih da to bude u fudbal.

Važnom činu prisustvovao je i veliki broj mališana, a predsednik opštine Branislav Šušnica ne krije da je Bačka Palanka dobila vredan poklon.

– Ovakav teren mnogo znači za grad koji će u narednom periodu da dobije praktično novi Sportski centar, jer planiramo izgradnju i još jednog terena sa prirodnom travom, ali i nove svlačionice i tribine.Pred nama je godina velikih investicija, a sve zbog, kako je rekao i predsednik Saveza Slaviša Kokeza, želje da decu sklonimo sa ulice i usmerimo na sport koji omogućava zdrav i pravilan razvoj – rekao je Branislav Šušnica.

Fudbalski savez Srbije će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima širom Srbije koje se odnose na razvoj infrastrukture i dodelu opreme brojnim regionima i klubovima.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.