Насловна / Вести / Девојчица из Гајдобре прошла у следећи круг Пинкових звездица (ВИДЕО)
Анђела Несторовић

Девојчица из Гајдобре прошла у следећи круг Пинкових звездица (ВИДЕО)

Анђела Несторовић је такмичарка из Гајдобре, има 12 година и у данашњој емисији Пинкових Звездица добила је четири гласа што је одвело у бараж.

– Био је договор између Леонтине и мене ко ће да остане. Она ми је рекла да ја останем овог пута. Ово је била солидна четворка. Твоје певање може бити много боље, ти си јако музикална. Мораш да научиш да контролишеш тај вибрато јер је константно био изражен. Хајде потруди се у баражу, очекујем много више од тебе – рекао је Сергеј.

– Ово није песма за тебе. Ово је песма која тражи пун глас. Строфе су ти у тим дубоким тоновима биле баш пристојне. А онда дође пред рефрен и рефрен и ти се потпуно изгубиш – рекла је Гоца Тржан и саветовала је Анђелу да изабере другачију песму.

– Жар, жеља, борба и то што имаш у себи, то је чиста петица. Само је питање како ћеш ту своју енергију да мало артикулишеш и каналишеш. И што се тиче покрета, мало ти фали, и што се тиче певања, мало ти фали – рекао је Милан Станковић.

– Заиста погрешна песма за тебе јер твој гласић у висинама је тачан, али недовољно крупан и заобљен. Ти си све тачно извела, али треба још волумена, треба ту још снаге. Зато треба боље да изабереш песму јер ти си фантастичан певач, јако си талентована и музикална. Тако да је ово било добро, али ајде следећи пут да будеш још боља – рекла је Јелена Томашевић.

Међутим, Анђела се потрудила у баражу и прошла је даље!

ЧЕСТИТАМО!

Прочитајте и ово

ДЕСПОТОВО: Поврће скупље због суше

ДЕСПОТОВО – Ниска јутарња температура и чињеница да је октобар месец наводи на размишљање о …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *