Насловна / Вести / Ђока Живков: Баш све рекламације неосноване

Ђока Живков: Баш све рекламације неосноване

Директор погона „Електровојводине“ на подручју Бачке Паланке Ђока Живков саопштио је да је на овом терену било 126 рекламација за децембарску потрошњу струје, али да ниједна није била основана.

– У сфери домаћинстава је 25.419 купаца, а сваког месеца има и рекламација – објашњава Живков.

– Они који имају примедбе на висину рачуна, долазе да се информишу и провере његову ваљаност. Када су у питању рачуни за децембар 2016. нисмо имали повећан број рекламација у односу на исти период 2015. године. За сваку рекламацију шаљемо контролоре на терен, а они проверавају мерно место и праве извештаје. У категорији пословних рачуна, за фирме, имамо 2.515 клијената. Код њих смо за децембар имали само пет рекламација, и оне су све биле неосноване.

Директор Живков напомиње да и у летњим месецима има рекламација. Због рада клима уређаја рачуни знају да буду знатно увећани. Дешава се, на пример, да у летњим месецима потрошња струје у неким домаћинствима буде већа него зими. У случају да рекламација буде основана врши се сравњивање рачуна и корисници на тај начин бивају обештећени. -Када утврдимо да је неисправно мерно место, што се дешава, мењамо бројило – наставља Живков.

– За све што радимо, праве се извештаји, па нема простора да се направи системска грешка. Може да се направи индивидуална грешка коју ми исправљамо, али када је реч о децембарским рачунима, није било основаних рекламација.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

(BackaPalankaInfo.com/Dnevnik)

Прочитајте и ово

МФЛ Бачка Паланка: Резултати 7. кола

У 7. колу МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД постигнути су следећи резултати: Нештин – Слога (П) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *