Насловна / Вести / Фудбалери “Борца” из Визића остварили одличан успех

Фудбалери “Борца” из Визића остварили одличан успех

Фудбалски клуб “Борац” из Визића се од ове јесени такмичи у МФЛ Бачка Паланка – први разред.

То је до пре неколико година практично било незамисливо, али ево остварило се. Наиме, одласком “Будућности” из Парага у виши ранг, подручну лигу Сомбор, отворило се још једно место у Првом разреду, па су се Визићани као трећепласирани тим из прошле сезоне нашли у вишем рангу.

– Мало смо изненада “упали” ту и нешто касније смо почели припреме, али се ипак надамо да ћемо изборити опстанак у лиги у дебитантској сезони, наводи председник клуба Иван Белец.

У “Борцу” је током лета дошло до одређених кадровских промена, и у играчком и у тренерском смислу.

– За новог тренера смо довели Дејана Саматовића који је протекле сезоне водио “Будућност” из Парага. Када су у питању играчи, напустили су нас Пуделка који је прешао у комшијски “Нештин” и Арсенин који је отишао у “Војводину” из Товаришева. За сада смо довели Јовицког и Бјелоша из “Старог града” и Нешковића из “Сокола”. Гледаћемо да се до краја прелазног рока појачамо са играчима из млађих категорија “Крила Крајине” који немају више права да играју за омладински тим. Имамо још неких планова са неколико играча, али о том потом, истиче председник ФК “Борац” из Визића.
Са припремама су Визићани кренули 1. августа што је сасвим довољан период од месец дана да се екипа уигра и припреми за првенство.

– Тренирамо два пута недељно, уторком и четвртком на терену са вештачком травом у Паланци, а понедељком, средом и петком у Спортској хали “Тиквара”. Због већег броја играча са леве обале Дунава, одлучили смо се да и ове сезоне припреме одрадимо у Бачкој Паланци. Тако нам је лакше због компликованог преласка границе, наглашава Белец.

Подсећамо да такмичења у МФЛ Бачка Паланка – први и други разред почињу 2., односно 3. септембра.


Д. З.

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *