Насловна / Сервисне информације / Временска прогноза / И данас сунчано и још топлије

И данас сунчано и још топлије

БАЧКА ПАЛАНКА: унчано и топлије него у недељу. Ветар слаб до умерен источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална до 22 степени.

ВОЈВОДИНА: Сунчано уз хладно јутро, а током дана топлије у односу на недељу. Ветар слаб до умерен источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 22 степена.

СРБИЈА: Сунчано у свим крајевима уз хладно јутро, а током дана пар степени топлије у односу на недељу. У поморављу и подунављу ће дувати умерен источни и југоисточни ветар тј. Кошава. У осталим крајевима ветар слаб источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 23 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак топло и сунчано у првом делу дана, а поподне наоблачење са могућом кишом захвата најпре север и запад Србије. У среду хладније са пролазном кишом, а од четвртка сунчано и топлије.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике погодоваће већини хроничних болесника. Извесне тегобе могу осетити особе са срчаним обољењима и лабилним нервним системом. Од метеоропатских реакција могуће су главобоља и несаница.

Прочитајте и ово

Распоред сахрана заказаних за понедељак, 16. октоба

Распоред сахрана заказаних за понедељак, 16. октобар на гробљима која су под ингеренцијом ЈКП „Комуналпројект„ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *