nedelja, februar 18, 2018
Naslovna / Servisne informacije / Vremenska prognoza / I danas sunčano i toplo

I danas sunčano i toplo

BAČKA PALANKA: Sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 13 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru slab mraz, a tokom dana toplo sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 13 stepeni.

SRBIJA: Ujutru slab mraz, a tokom dana toplo sa dužim sunčanim periodima i dnevnom temperaturom znatno iznad proseka za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 15 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak toplo uz umeren južni vetar i duže sunčane periode. U petak naoblačenje sa kišom zahvata najpre sever, a tokom dana i ostale krajeve uz zahlađenje na severu. U subotu hladnije sa susnežicom i snegom, osim po Vojvodini gde će padavine prestati.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Savetuje se adekvatno odevanje u skladu sa temperaturom tokom dana. Povećanje pažnje se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Pročitajte i ovo

Rođeni, venčani i preminuli (05. februara- 12. februara)

Na osnovu podataka kojima raspolaže Matična služba Opštine Bačka Palanka, predstavljamo vam nedeljni izveštaj venčanih, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *