Насловна / Вести / Инстаграм омогућио чување ливе видео записа

Инстаграм омогућио чување ливе видео записа

Пренос видео записа уживо или како се то уобичајено назива „ливе стреаминг“ постао је стандард на готово свим друштвеним мрежама. Инстаграм, наравно, није изузетак, јер су могућност емитовања видео записа уживо представили у новембру прошле године. До данас је „ливе стреаминг“ требао да буде доступан свим корисницима Инстаграм-а у свим земљама, јер су из ове друштвене мреже најавили како ће се могућност на глобалном нивоу уводити поступно. „Ливе Сториес“ омогућава онима који не могу без Инстаграм-а да у реалном времену преносе своје видео записе, односно да гледају видео записе других корисника који им се учине вредним пажње.

А ако је неки од видео записа толико добар или поучан да га желите поспремити и прегледати још неколико пута, Инстаграм вам је омогућио и ту опцију. Након што се заврши емитовање „Ливе Сториес“ преноса појединог корисника, стреаминг ће, истина, нестати с вашег екрана али ће вам се у десном горњем углу појавити опција „Саве“.

Ако сачувате видео запис, он ће бити складиштен у галерију ваших мултимедијалних датотека, али без додатних садржаја као што су „лајкови“, коментари или друге интеракције. Из Инстаграм-а су објавили како је опција доступна одмах, свим корисницима на Аппле-овом иОС мобилном оперативном систему и Гоогле-овом Андроид-у.


Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

(BackaPalankaInfo.com/ITVesti)

Прочитајте и ово

МФЛ Бачка Паланка: Резултати 7. кола

У 7. колу МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД постигнути су следећи резултати: Нештин – Слога (П) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *