Насловна / Вести / ИСПОВЕСТ ОЦА БАЧКОПАЛАНЧАНА КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН НА ЗАКИНТОСУ!

ИСПОВЕСТ ОЦА БАЧКОПАЛАНЧАНА КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН НА ЗАКИНТОСУ!

Родитељи ухапшених момака сви отишли на Закинтос, а своју патњу поделили су с редакцијом Телеграфа и нашим читаоцима

– Државо, молим те помози тој деци – била је прва реченица коју нам је кроз јецај, грцање и тешке сузе у телефонском интервјуу рекао Ранко Илић, отац Милоша Илића (18) једног од ухапшених момака на Закинтосу.

Шесторица наших момака ухапшено је у петак, након што је на грчком острву на Закинтосу на смрт пребијен Бакари Хендерсон (22). До убиства је дошло након сукоба две групе младића у клубу.

– Ситуација је јако тешка – наставља отац Ранко док гута сузе и додаје – Овде се дешава нешто веома чудно. Хоће да нам подвале, верујте нам!

Ранко Илић је тренутно на Закинтосу са родитељима осталих ухапшених наших момака. Сви у глас апелују и моле за помоћ.

– Зна се ко је убица, зна се ко је то урадио. Они су у бекству, него власти овде штите своје. У Грчкој када вас осуде за убиство добијате доживотну робију. Хоће да подвале нашим момцима, да би делили робију, да би делили казну, да изађу раније ови што стварно јесу криви – каже отац док узима ваздух и јеца.

– Ова писања да их је посетио почасни конзул, па то је катастрофа… Па тај човек је само ушао у канцеларију, обрисао мокре руке од мајицу и рекао им да виде шта ће, да зову адвокате, јер он мора да жури на трајект – каже Ранко Илић из Бачке Паланке и додаје да му је наш конзул Милан Вукосављевић рекао да погледа списак адвоката.

– Људи моји, па то није нормално. Наш конзул Милан Вукосављевић је рекао да видимо списак адвоката! Хоће да нам подвале, да увале кривицу… Па ово су деца… (плач)… Па нису они криви… Па овде се све зна, зна се ко је крив! Штите их! Ово је тешка неправда – каже Ранко Илић.

Истиче да нико неће да им помогне.

– Нико неће да нам помогне. Ја овде имам људе који већ 20 година живе на Закинтосу, они нам помажу. Сви родитељи су са мном. Још једном молимо, државо, помози! – каже отац за крај.

Прочитајте и ово

МФЛ Бачка Паланка: Резултати 7. кола

У 7. колу МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД постигнути су следећи резултати: Нештин – Слога (П) …

2 Коментари

  1. Sta ce dete od 18 godina samo u inostranstvu na moru?

    • Podrzavam ovaj odgovor u potpunosti! Odjednom su mala, bahata, nevaspitana deca „jadna“, „hoce da im podvale“. Roditelji prvi treba da razmisle kako su ogajali svoju decu, da su im posvetili mnogo vise paznje a dali mnogo manje novca ne bi do ovoga doslo! I treba da ih kazne, jer ako ih ne kazne ta deca ce tek onda misliti da im „niko nista ne moze“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *