utorak, januar 16, 2018
Naslovna / Servisne informacije / JKP „Komunalprojekt“: Usled veoma niskih temperatura postoji mogućnost od oštećenja instalacija i pucanja vodomera

JKP „Komunalprojekt“: Usled veoma niskih temperatura postoji mogućnost od oštećenja instalacija i pucanja vodomera

JKP „Komunalprojekt“ Bačka Palanka apeluje na građane da usled veoma niskih temperatura postoji mogućnost od oštećenja instalacija i pucanja vodomera.

Pozivamo sve građane da provere svoje instalacije, kao i da iste zaštite od smrzavanja. Neophodno je isključiti sve spoljašnje česme. Ako se objekti ne koriste i ne greju, potrebno je zatvoriti ventil ispred vodomera i ispustiti vodu iz instalacija kako ne bi došlo do pucanja vodomera i vodovodnih cevi.

Kako biste najbolje zaštitili svoje vodomere neophodno je propisno zatvoriti šahte, isušiti ih, i eventualno izolovati vodomer u smislu prekrivanja termo – izolacionim materijalima.

Ukoliko primetite bilo kakva curenja na vodovodnom priključku pozovite dežurne dispečere JKP „Komunalprojekt“ – a 021 751 953 ili kancelariju reklamacija 021 60 42 804 na navedene kontakt telefone kako bismo mogli u najkraćem roku izaći na teren i sanirati kvarove.

Pročitajte i ovo

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Bačkoj Palanci rođeno 7 beba

Na teritoriji Opštine Bačka Palanka protekle nedelje, u periodu od 01.01.2018. – 08.01.2018. rođeno je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *