субота, 6 јуна, 2020
Насловна / Сервисне информације / ЈКП „Комуналпројект“: Услед веома ниских температура постоји могућност од оштећења инсталација и пуцања водомера

ЈКП „Комуналпројект“: Услед веома ниских температура постоји могућност од оштећења инсталација и пуцања водомера

ЈКП „Комуналпројект“ Бачка Паланка апелује на грађане да услед веома ниских температура постоји могућност од оштећења инсталација и пуцања водомера.

Позивамо све грађане да провере своје инсталације, као и да исте заштите од смрзавања. Неопходно је искључити све спољашње чесме. Ако се објекти не користе и не греју, потребно је затворити вентил испред водомера и испустити воду из инсталација како не би дошло до пуцања водомера и водоводних цеви.

Како бисте најбоље заштитили своје водомере неопходно је прописно затворити шахте, исушити их, и евентуално изоловати водомер у смислу прекривања термо – изолационим материјалима.

Уколико приметите било каква цурења на водоводном прикључку позовите дежурне диспечере ЈКП „Комуналпројект“ – а 021 751 953 или канцеларију рекламација 021 60 42 804 на наведене контакт телефоне како бисмо могли у најкраћем року изаћи на терен и санирати кварове.

Прочитајте и ово

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj na grobljima koja su pod ingerencijom JKP „Komunalprojekt„ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.