utorak, jun 25, 2019
Naslovna / Servisne informacije / JKP „Komunalprojekt“: Usled veoma niskih temperatura postoji mogućnost od oštećenja instalacija i pucanja vodomera

JKP „Komunalprojekt“: Usled veoma niskih temperatura postoji mogućnost od oštećenja instalacija i pucanja vodomera

JKP „Komunalprojekt“ Bačka Palanka apeluje na građane da usled veoma niskih temperatura postoji mogućnost od oštećenja instalacija i pucanja vodomera.

Pozivamo sve građane da provere svoje instalacije, kao i da iste zaštite od smrzavanja. Neophodno je isključiti sve spoljašnje česme. Ako se objekti ne koriste i ne greju, potrebno je zatvoriti ventil ispred vodomera i ispustiti vodu iz instalacija kako ne bi došlo do pucanja vodomera i vodovodnih cevi.

Kako biste najbolje zaštitili svoje vodomere neophodno je propisno zatvoriti šahte, isušiti ih, i eventualno izolovati vodomer u smislu prekrivanja termo – izolacionim materijalima.

Ukoliko primetite bilo kakva curenja na vodovodnom priključku pozovite dežurne dispečere JKP „Komunalprojekt“ – a 021 751 953 ili kancelariju reklamacija 021 60 42 804 na navedene kontakt telefone kako bismo mogli u najkraćem roku izaći na teren i sanirati kvarove.

Pročitajte i ovo

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj na grobljima koja su pod ingerencijom JKP „Komunalprojekt„ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.