понедељак, 10 августа, 2020
Насловна / Вести / Кад ће бити ваше најсрећније раздобље по хороскопу у 2018.

Кад ће бити ваше најсрећније раздобље по хороскопу у 2018.

Сваки знак има своје датуме када ће их срећа посебно пратити током 2018. године.

Ован

Ваш пут према срећи су авантура, узбуђење и акција. Одмакните се од рутине, од ситуација и особа који вас чине тескобним. Сатурн ће вам донети нове и одговорније улоге, можда и промену на послу, биће доста обавеза с којима ћете морати да изађете на крај и зато је важно да не заборавите на себе, на све оно што вам причињава ужитак и задовољство. Ако пустите из свог живота све оно за шта се тако грчевито држите, а што је изгубило рок трајања, осетићете велико ослобођење. Позиција Јупитера могла би да вам донесе добитке од других људи, усрећи вас страственом пустоловином, али оптимизам вас преплављује уласком Јупитера у знак Стрелца током јануара, најављујући једногодишњи циклус обиља и раста.

Најсрећнија раздобља:

6. 3. – 17.3. Меркур и Венера у вашем знаку унеће много нових садржаја у ваш живот. Спремни сте да испробате нешто ново, како у љубави, тако и у послу.

16.4. – 30.4. Меркур наглашава вашу сналажљивост и комуникативност. Усрећују вас дружења, путовања, пријатељи и нове пословне могућности.

Бик

Предстојећа година доноси вам прилику за остварење нове стабилности и сигурности. Штити вас Сатурн с којим можете да изградите нове вредности и учврстите она подручја живота која су вам у протекле две године била извор недоумица и тескобе. Срећа се крије у вашој снази и издржљивости, у способности да истрајете до краја у ономе што сте наумили, да се заштитите од свега што вас узнемирава. Јупитер вам нуди задовољство кроз односе и друштвени живот. Сада можете да проширите круг познаника, пустите у свој живот неке особе које ће вас обогатити новим знањем и корисним искуствима. Ако сте сами, ово је добра година за проналажење неког посебног, за уживање у загрљају особе која ће вам пружити оно што дуго тражите. Срећу проналазите изненада и када најмање очекујете.

Најсрећнија раздобља:

1.1. – 17.1. Марс у Шкорпији буди страст, Венера у Јарцу дарује вам шарм и лепоту. Некоме ћете запети за око. Право је време за љубавна узбуђења.

31.3. – 23.4. Венера у вашем знаку дарује вам снагу привлачности, зато привуците у свој живот оно што вам је потребно. Стижу материјални и љубавни добици.

Близанци

Тешка и захтевна времена лагано остају иза вас. Улазите у ново поглавље живота, а тамо се крију и нове могућности. Срећа је нешто што ви сами стварате, својим осмехом, дечјим духом, зато не дајте никоме да вам то одузме. Ако промените неке животне навике, на пример, ако почнете редовно да вежбате и здравије се храните, постаћете задовољнији собом и својим одразом у огледалу, што ће вам ојачати самопоуздање. Усрећиће вас и нова прилика на пословном плану, можда и удомљавање кућног љубимца. Људи које ћете упознавати путем посла, биће вам од велике користи. Показаће вам пут према новим остварењима који вам је досад промицао. Кад је о љубави реч, заборављате на прошлост, исцељујете старе ране и тако обновљени крећете у нове освајачке походе.

Најсрећнија раздобља:

24.4. – 18.5. У овом раздобљу имате прилику да испуните једну жељу, жељу која ће угрејати ваше срце, испунити вас позитивним мислима. Уживајте!

30.5. – 11.6. Јаки сте на речима, уверљиви, активни, видите оно што другима промиче. Остварујете једну пословну победу.

Рак

Пред вама је година великих љубавних промена. Затварате нека стара поглавља живота, у сусрет вам иду нове прилике. Позитиван утицај Јупитера обогатиће ваш друштвени живот. Стећи ћете нове пријатеље, упознати особе које вам могу помоћи у пословном напретку. Срећа вам долази кроз материјалне и осећајне добитке. Излечићете се од усамљености, нова љубав куца на ваша врата, отворите их широм и немојте допустити страху да вас у томе заустави. Добици долазе и кроз децу и потомство, али и кроз људе који вас нечему могу научити, који вам могу помоћи у ширењу животних погледа. Живећете активно, пуно излазити, рећи „Не“ онима који вас енергетски исцрпљују, а та борба за себе и сопствено добро биће извор ваше највеће среће у предстојећој години!

Најсрећнија раздобља:

1.6. – 30.6. Усрећује вас блискост коју осећате према онима које волите, прилика да разговарате о својим осећањима с партнером…

4.12. – 31.12. Романтика, страст, заљубљеност, незаборавни проводи, само су неки од тренутака среће које ће вас обузимати у овом раздобљу.

Лав

Како бити срећан? Како се не препустити струји негативних мисли? Напишите листу ствари и активности који вас усрећују, који вам омогућавају да се осећате боље у својој кожи и почните да их практикујете и то сваки дан. Тако ћете умањити тежину неких проблема који ће вас с времена на време обузимати, а тако ћете их и лакше решавати. Велика подршка иде вам кроз дом и породицу, кроз особе које доживљавате као чланове породице. Заједнички живот с вољеном особом може бити извор радости за вас, као и организовање кућних забава. Усрећиће вас и преуређење дома, ширење породице и одлазак с посла који вам већ дуже време ствара велики стрес. Пред крај године, Јупитер у знаку Стрелца најављује плиму среће која ће вас запљускивати током 2019.-е.

Најсретнија раздобља:

17.6. – 10.7. Венера у вашем знаку показаће вам колико сте вољени. Постаће вам јасно које особе је вредно задржати у свом животу.

13.12. – 31.12. Имате све што вам је потребно за срећу. Ово је време лепих изненађења и промена које вас воде према бољој будућности.

Девица

Напокон долази ваше срећно раздобље. Све оно тескобно, тешко и напорно остаје у вашој прошлости, а ви спремно окрећете нову страницу у свом животу и с више сигурности прихватате искуства која вам долазе у сусрет. Имате прилику да пронађете мир у љубави и с особом с којом ћете делити сличан поглед на свет. Имате прилику да постанете родитељи или обновите нека пријатељства из прошлости. Јупитер вам доноси срећу кроз учење, путовања, кроз комуникацију с људима, а највећа добробит овог Јупитеровог транзита је позитивно размишљање. Добици долазе од блиских рођака, а крајем године и од пресељења или решавања стамбеног питања. Срећа је смисао, срећа је спознаја да сте баш ту где треба да будете.

Најсрећнија раздобља:

5.1. – 20.1. Пуни сте енергије и ентузијазма. Самци би се могли да се заљубе, а заузети више да уживају у заједничким проводима с вољеном особом.

11.7. – 31.7. Ваша опуштеност и спремност на забаву биће заразни. Примићете много комплимената на рачун свог изгледа. Бићете заиста срећни.

Вага

Понекад је тешко отићи, напустити оно што смо имали годинама, али управо се ту крије кључ ваше среће! Пронађите мир с прошлошћу и крените да градите нову будућност јер тамо вас чека јако пуно нових искустава који ће вам омогућити раст и напредак. Јупитер ће вам дати дар за пословна и финансијска остварења, у овој години можете да зарадите више новца, али и постанете свеснији својих вредности. Немојте да гледати уназад, надате се ономе што се не догађа, време је да ставите тачку на неке односе и ситуације и пронађете смисао у изградњи нових пословних и љубавних снова. Срећа ће вас пронаћи тек онда када одлучите да кажете Да себи и окренете леђа ономе што вас троши и растужује, а у томе ћете имати помоћ неких драгих људи.

Најсрећнија раздобља:

7.8. – 26.8. Уживајте у чарима лета и допустите Венери у вашем знаку да вас одведе према оним особама и на она места која ће вас усрећити.

25.9. – 4.10. Добићете једну понуду која ће вам показати колико вредите. И не трчите за онима који вас неће. Има оних који силно желе да буду близу вас.

Шкорпија

Ово је једна од срећнијих година у вашем животу. Зато не дајте препрекама и повременим проблемима да вас обесхрабре. Сада утирете пут којим ћете ходати наредних 12 година. Можете проширити посао, напредовати, пронаћи нове изворе прихода. Приметићете како вас неке особе више цене и поштују, а унапредићете и квалитет односа с колегама на послу, пријатељима и члановима породице. И у љубави ћете имати среће, само је питање шта тражите. Свеже заљубљени могли би да уплове у брачне воде, а они у дугим везама да пронађу начин како да одагнају монотонију из брачног живота и више уживају у двоје. У години сте важних одлука! Усудите се да покренете остварење онога о чему дуго сањајте. Кроз остварења растете, постајете свеснији себе и боље се осећате у својој кожи.

Најсрећнија раздобља:

1.1. – 17.1. Страствени сте, пуни енергије и несаломливи. Све што замислите, сада можете и да остварите. Слободно ризикујте, срећа је на вашој страни!

3.12. – 31.12. Дивно време за љубав! Будите уз оне које волите. Једна особа спремна је на све како би вас задржала у свом животу.

Стрелац

Сатурн је напустио ваш знак, време је и да ви напустите све оно што вас је протекле две године увлачило у стања тескобе. Сада имате више снаге, одлучности и мудрости да испуните своје жеље. Срећа ће пратити храбре, оне који се усуде да ризикују! У идућих десет месеци имаћете свог анђела чувара, интуицију, онај унутрашњи глас који ће вас водити у правом смеру и омогућити вам да себи приуштите све оно чега сте се у последње време одрицали. Појавиће се и једна особа која ће вам помоћи својим знањем и искуством. А кад дочекате новембар и улазак Јупитера у свој знак, дочекаћете раздобље среће и просперитета које ће потрајати наредних годину дана. Зато сад почните да припремате терен за оно што долази.

Најсретнија раздобља:

25.1. – 10.2. Марс у вашем знаку позива вас на акцију! Излазак из зоне сигурности и једно ново искуство донеће вам неслућено задовољство.

13.12. – 31.12. Ово је доба незаборавних провода, нових познанстава, можда и путовања у иностранство. Срећа је ту, уз вас – пригрлите је!

Јарац

Сатурн се креће вашим знаком и повезује вас са судбинским путем. Посматрајте оно што вам долази у живот, не пружајте отпор, срећу пронађите у стварању онога што сматрате вредним и корисним. Неки сусрети ће заиста имати судбински предзнак, па останите у таквим односима и ситуацијама довољно дуго како бисте схватили што вам поручују. Уз помоћ Јупитера лакше остварујете планове. Неке особе вероваће у ваше способности и понудити вам прилику за пословну сарадњу. Неки Јарчеви срећу ће пронаћи у рођењу другог детета као и у активностима којима могу допринети бољитку своје заједнице. Сигурно имате снове, снове који чекају на вас. Сада је време да скупите храброст и покренете њихово остварење, ту је место ваше среће.

Најсретнија раздобља:

1.1. – 18.1. Кретање Венере вашим знаком повећава успешност у љубави и финансијама. Заводите и допустите да будете заведени.

2.4. –17.4. Осећај да сте привлачни и тражени, приближиће вас осећају среће.

Водолија

Оно што ви тражите и чему се надате, можда неће бити најбоље за вас. Срећа вас чека на местима у која ретко залазите. Јупитер вам омогућава проналажење нових излаза и решења на пословном плану. Можда ћете започети нешто сасвим ново, наћи се у једној новој улози која ће вас у потпуности заокупити. Ваш живот пролазиће кроз раздобље великог чишћења. Тајне престају да буду тајне, много тога излази на површину што ће подићи ваш живот на ноге. Кад очистите просторе свог живота, што год за вас то значило, почећете да дишете, доћи ће вам нова искуства, нови људи, нова љубав…

Најсрећнија раздобља:

19.1. – 9.2. Врло сте шармантни, духовити, плените пажњу околине и тешко вам је одолети.

29.5. – 7.6. Решићете један проблем из прошлости. Бићете душа сваке забаве.

Рибе

Ово је година препорода у којој ће важити нека нова правила, година у којој више верујете себи и не чезнете више за оним што не можете да имате. Крећете даље и схватате да је пред вама један нови свет препун могућности. Јупитер вам доноси срећу кроз путовања и чешће боравке у другом граду. Пружи ли вам се прилика за додатно образовање или пословно усавршавање, свакако је прихватите. Сатурн вам у живот доноси образоване и искусне особе које ће вас подржати у испуњењу амбиција. Добра вест је и да ћете зацелити неке љубавне ране из прошлости.

Најсрећнија раздобља:

10.2. – 18.2. Сусрет или разговор с бившом љубави мирисаће на нови почетак.

5.12. – 31.12. Благослови Венере у Шкорпији и Марса у вашем знаку доносе вам љубав.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на
нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

Извор: 24sata.hr. / Фото: pixabay.com

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.