Насловна / Вести / Културни центар Бачка Паланка расписује конкурс! 

Културни центар Бачка Паланка расписује конкурс! 

Културни центар Бачка Паланка расписује конкурс за самосталне и групне изложбе у Галерији Културног центра Бачка Паланка за излагачку 2017. годину.

Позивају се сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални академски уметници да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби.

Документација за конкурс треба да садржи:

– 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка- штампано и на цд-у ( 300dpi, у случају да изложба буде прихваћена те фотографије биће коришћене за штампани материјал);

– Професионалну биографију аутора;

– Сажету концепцију изложбе;
– Технички опис изложбе;

– Контакт адресу, и-мејл адресу и телефоне;

– Каталог са претходне изложбе (ако има).

Конкурс је отворен до 20. децембра 2016.године. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа. Документацију слати на адресу:
Културни центар Бачка Паланка, Југословенске армије 19, 21400 Бачка Паланка, уз напомену „Конкурс за излагање у Галерији Културног центра“.

Културни центар Бачке Паланке се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку и штампа пропратни материјал у складу са могућностима. Око појединости сваке изложбе појединчано, договараће се аутор и галериста.

О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Галерије Културног центра Бачка Паланка. Сви пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима конкурса путем и-мејла до краја децембра 2016. године.

За додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 021/6041 644 или 064/8822154 код галеристе Небојше Анђелковића и 064/8822159 Маја Куљић.

Прочитајте и ово

МФЛ Бачка Паланка: Резултати 7. кола

У 7. колу МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД постигнути су следећи резултати: Нештин – Слога (П) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *