četvrtak, jun 27, 2019
Naslovna / Vesti / Kulturni centar Bačka Palanka raspisuje konkurs! 

Kulturni centar Bačka Palanka raspisuje konkurs! 

Kulturni centar Bačka Palanka raspisuje konkurs za samostalne i grupne izložbe u Galeriji Kulturnog centra Bačka Palanka za izlagačku 2017. godinu.

Pozivaju se svi zainteresovani likovni, primenjeni i multimedijalni akademski umetnici da daju svoje predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi.

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži:

– 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu, sa naznačenom dimenzijom, tehnikom i godinom nastanka- štampano i na cd-u ( 300dpi, u slučaju da izložba bude prihvaćena te fotografije biće korišćene za štampani materijal);

– Profesionalnu biografiju autora;

– Sažetu koncepciju izložbe;
– Tehnički opis izložbe;

– Kontakt adresu, i-mejl adresu i telefone;

– Katalog sa prethodne izložbe (ako ima).

Konkurs je otvoren do 20. decembra 2016.godine. Nepotpuni konkursni materijal neće biti razmatran. Konkursni materijal se ne vraća. Dokumentaciju slati na adresu:
Kulturni centar Bačka Palanka, Jugoslovenske armije 19, 21400 Bačka Palanka, uz napomenu „Konkurs za izlaganje u Galeriji Kulturnog centra“.

Kulturni centar Bačke Palanke se obavezuje da postavi izložbu, organizuje otvaranje, medijsku podršku i štampa propratni materijal u skladu sa mogućnostima. Oko pojedinosti svake izložbe pojedinčano, dogovaraće se autor i galerista.

O odabiru izložbi odlučiće Umetnički savet Galerije Kulturnog centra Bačka Palanka. Svi prijavljeni autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem i-mejla do kraja decembra 2016. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona 021/6041 644 ili 064/8822154 kod galeriste Nebojše Anđelkovića i 064/8822159 Maja Kuljić.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.