недеља, 20 септембра, 2020
Насловна / Вести / Љубавни хороскоп за фебруар 2018. године

Љубавни хороскоп за фебруар 2018. године

Фебруар 2018. године је месец који се може чинити досадан на први поглед, јер нема изазовних аспеката. Ипак, може постати непредвидљив зато што Сунце, Меркур и Венера пролазе кроз Водолију, кроз знак који је сам по себи непредвидљив. Средином месеца имамо помрачење Сунца у Водолији које може да донесе изненађења.

ОВАН

У првој декади фебруара 2018. године, Венера, планета љубави и владар куће парова Овна је у добром положају који даје наду и помаже при остварењу надања. Друштвени живот помоћи ће при зближавању, посебно догађаји на којима присуствује већи број људи и то је повољно за почетак везе, ако то желите. Након 11. фебруара Венера је у Рибама, у знаку који јој даје моћ, али у неповољној кући која не оставља места за слободу избора. У другој и трећој декади месеца могли би да имате снажна осећања, али можда нећете бити срећни због тога. Може се радити о тајној љубави.

БИК

Фебруар 2018. године је обећавајућ месец за Бикове када се ради о везама. Јупитер, Велика Срећа, се налази у кући парова Бика, у узајамној рецепцији с Марсом, владарем ове куће. То је добра поставка у којој Марс и Јупитер сарађују у вашем најбољем интересу. И то није све! У другој и трећој декади формира се сјајан тригон између Јупитера и Венере, планете љубави. Обе планете имају позитиван учинак, доносе испуњење и нове прилике. Ипак, очекујте да ћете морати прво да прерастете потешкоће како би могли да остварите своје снове. Ако у одређеном тренутку морате да донесете важну одлуку, добро промислите, јер оно што ће се чинити очитим може бити заваравајуће. Ако се потрудите, ако не идеализујете ствари и ако останете приземљени, тада ће све бити у реду.

БЛИЗАНЦИ

С Марсом у кући страсти Близанаца фебруар 2018. године је страствен месец. Трошићете пуно енергије на љубавни живот. Подржаваћете особу до које вам је стало или ћете покушати да је придобијете. Најбоље што можете да предузмете је да удружите снаге кроз заједнички пројекат, кроз иновације и нешто корисно. Ако се тренутно некоме удварате, потрудите се, немојте на очиглед показивати своје намере, немојте бити превише директни. Одаберите суптилнији приступ. Ако ваша веза пролази кроз кризу, немојте бити импулсивни. Марс вас може испровоцирати, па може доћи до свађе. Погледамо ли из другог угла вашу ситуацију, љубавни и пословни живот могу бити испреплетени.

РАК

Љубавни живот Рака током фебруара 2018. године је у озбиљној атмосфери. Уз Сатурна и Плутона у кући веза Рака заједнички је живот под теретом обавеза, заједничког напора или интереса. Можда на ствари гледате зрелијим очима или желите разоткрити неке истине у вези ваших емотивних потреба. У првој декади Венерин утицај доноси нове потребе за анализирањем ситуација и ствари, за бољим разумевањем или разоткрива тајне. Задња декада усмерена је према интелектуалној, културолошкој или духовној компатибилности. На крају, али не и последње, немојмо заборавити да се Јупитер налази у кући еротике Рака и тај део љубавног живота функционисаће савршено. Љубавних понуда неће недостајати.

ЛАВ

Током фебруара 2018. године доживећете неке занимљиве догађаје. Пре свега, Марс је у кући страсти Лава, што говори о експлозији страсти и љубавног живота. Марс доноси жеђ за пустоловинама, необуздане чежње и горуће страсти. Може то бити љубав на први поглед и снажна осећања, али догађаји који томе воде могу бити ужурбани и зато би могли да направите неке лудости и завршите у невољама. Помрачење Сунца догађа се у кући парова Лава и то је предиспозиција неочекиваним догађајима који доносе нешто посве ново. Највише среће у љубави имаћете током првог дела фебруара, када је и Венера у кући парова Лава.

ДЕВИЦА

У првој декади фебруара 2018. године нема значајних догађаја, али почетком друге декаде ситуација се мења, и то на боље. Венера улази 11. фебруара 2018. године у кућу парова Девице, што је добра вест за Девице, јер Венера доноси љубав, разумевање и срећу. Веће су шансе за остварењем среће, јер Венера прави тригон с Јупитером, владарем куће парова Девице. Најизгледније је да ће се ситуација позитивно развити кроз путовање, дружења, разговоре или размену порука. Пресудни фактор је ментална подударност. Астролошки склоп је још повољнији за љубавни живот у другој декади месеца када Сунце пролази кроз кућу парова Девице.

ВАГА

Лако се може догодити да се заљубите у фебруару 2018. године. Меркур се налази у петој кући Ваге, где се догађа и помрачење Сунца, па можете очекивати неочекиване или необичне догађаје везано за љубавни живот. Експериментисаћете, остварићете неке промене или ћете бити изненађени променама. Најизгледније је да ће се то догодити кроз прве две декаде. С друге стране, прва декада је најромантичнији и најсензуалнији период, јер тада је и Венера у вашој 5. кући. За везе Ваге важна је комуникација, путовања, као и интелектуална подударност. Између пословног и љубавног живота може бити повезаности.

ШКОРПИЈА

Фебруар 2018. године је сјајан месец за љубав и брак, понајвише задње две декаде. Јупитер, владар куће страсти Шкорпиона, налази се у Шкорпији, а у кући страсти налази се Венера, планета љубави и владар куће парова Шкорпиона. Овакав склоп планета има сјајан сензуалан набој и обећава Шкорпијама ужитак и забаву, емотивно испуњење и срећу. У овом периоду могућа је веридба, а ако још нисте упознали своју љубав, могли би да се заљубите. Ако сте у вези размишљаћете о крунисању везе браком и заједничком животу, па чак и о деци. Све оно што парове повезује с новцем мора се тактично и пажљиво размотрити.

СТРЕЛАЦ

У фебруару 2018. године Марс пролази кроз Стрелца и то говори о физичкој енергији, чежњама, сексуалности и страсти. Марс влада кућом љубави и еротике Стрелца. Да ли вам морамо цртати како ће фебруар изгледати? Да, схватили сте! Ово ће бити врућ месец, јако врућ, иако је средина зиме. Љубав вас зове и ви је призивате. Осећања су интензивна, страст снажна и тражите испуњење одмах, без обзира на ризик или последице. Када се догоди помрачење Сунца, Меркур, владар парова Стрелца, ће бити врло близу Сунцу. То доноси неочекиване догађаје, нагле преокрете или нове ситуације, вероватно повезано с путовањем, телефонским позивима или разменом порука.

ЈАРАЦ

Кроз прве две декаде фебруара 2018. године бавићете се практичним питањима у љубавном животу; новцем и заједничким обавезама. Око 6. и 7. фебруара очекујте више страсти или ћете као пар нешто заједно остварити. 11. фебруара Венера, планета љубави и владар куће страсти Јарца, улази у Рибе, у знак који јој даје више моћи. То значи да ће друга и трећа декада бити романтичније, осећања ће бити снажна, а околности повољне за љубав. Томе у прилог иду путовања, комуникација и интелектуална компатибилност. Љубавном животу придоносе изласци, дружења, ширење друштвеног круга и размена идеја. Такав начин живота помаже вам да уђете у нову везу, ако тако желите или доноси освежење старој вези.

ВОДОЛИЈА

Фебруар 2018. године вам се смеши…Сценаро је идеалан кроз прве две декаде, када кроз ваш знак пролази Венера (планета љубави), Сунце (владар куће парова Водолије) и Меркур (владар куће страсти Водолије). Уз овакво друштво немогуће је не уживати у љубави! Једноставно вас неће заобићи бујица сензација, добићете нескромне понуде, изјаве и потврде љубави и слично. Ствари ће се саме послагати баш како треба, а ви ћете бити у центру пажње и збивања. Бићете заводљиви и неодољиви. Оваква срећа делимично ће се одвијати и у задњој декади фебруара, али ваш приступ ће бити практичнији и реалистичнији.

РИБЕ

Прва декада фебруара 2018. године је досадна и неће бити занимљивих догађаја. У неким случајевима може се радити о разочараности или усамљености, јер је Венера, планета љубави и владар куће парова Риба у пољу у којем нема комфора. Али ситуација ће се убрзо поправити на боље. Од 11. фебруара, када заводљива и сензуална Венера улази у Рибе, долазе вам срећна времена; хармоничан однос, околности које помажу зближавању пара и продубљивању осећања. У том периоду Венера прави повољан аспект с Јупитером, Великом Срећом и владарем Риба, који има снажан утицај у задњој декади.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на
нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

Извор: БачкаПаланкаИнфо.цом / БесноПиле/ Фото: pixabay.com

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.