subota, maj 25, 2019
Naslovna / Vesti / MUP IZDAO OZBILJNO UPOZORENJE KOJE SE ONDOSI NAJVIŠE NA GRAĐANE VOJVODINE: Veliki OPREZ zbog ove pojave! (FOTO)

MUP IZDAO OZBILJNO UPOZORENJE KOJE SE ONDOSI NAJVIŠE NA GRAĐANE VOJVODINE: Veliki OPREZ zbog ove pojave! (FOTO)

Prema podacima o narkoticima, tablete ekstazija imaju 125 mg metiloksid-metamfetamina, što je najveća doza koju odrasla osoba može da podnese, dok „Tesla ekstazi“ sadrži skoro duplo više – čak 240 mg navedene materije, a samim tim i veliki rizik od predoziranja.

Narandžaste i izrazito jake tablete nove vrste ekstazija sa natpisom “Tesla” otkrivene su danas u Pošti Novi Sad tokom redovne kontrole carinika Uprave carina.
Kako Uprava carina navodi u saopštenju pošiljka je stigla u Poštu u Novom Sadu iz jedne prodavnice boja i lakova u Harlemu, a otkriveno je 250 tableta, upakovanih u dve aluminijumske kesice.

Nakon detaljne provere pronađenih tableta, namenjenih primaocu u Bačkoj Palanci, carinici su izrazili sumnju da se radi o izrazito opasnoj sintetičkoj drogi koja u sebi sadrži veliku količinu štetnih materija.

Prema podacima o narkoticima, tablete ekstazija imaju 125 mg metiloksid-metamfetamina, što je najveća doza koju odrasla osoba može da podnese, dok “Tesla ekstazi” sadrži skoro duplo više – čak 240 mg navedene materije, a samim tim i veliki rizik od predoziranja.

Pronađeni narkotici predati su udalju nadležnost policiji.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

One comment

  1. Upozorenje je sasvim na mestu jer da je ovo pravna država to bi bilo odmah uništeno. Ovako će to panduri preko svojih dilera brzo da unovče na ulici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.