Насловна / Вести / Занимљивости / Најхладнији знак хороскопа

Најхладнији знак хороскопа

Особе рођене у овом хороскопском знаку су безосећајне и мрзовољне громаде, каменог срца на које не треба трошити емоције.

Убеђени су у своју величину и незаменљивост, прикривени деспоти уколико то не могу отворено да покажу, а јавни тирани уколико им се да било какав облик власти, било да је у питању посао или партнерски однос.

Јарац је неко на кога ћете често само „бацати у празно“ своје емоције.

Мрзитељи и критичари свих, сматрају да само њихова реч треба да се поштује и беспоговорно слуша, а када су у подређеном положају немилице се улизују онима који су изнад њих, јер желе да успеју, а за тај успех им није битно шта треба да ураде.

У суштини су ужасно несигурни, боје се себе, боје се других, боје се неуспеха, боје се да се отворе емотивно, па из тих страхова показују најгоре особине своје личности. Када се разбесне, немогуће их је контролисати, могу да буду ужасно агресивни и невероватно окрутни.

Шкртице и за материјалне и за емотивне ствари, уколико сматрају да сте неподобни да им будете партнер могу вас држати крај себе неко време, док не нађу неког погоднијег који испуњава све услове за брак и породицу. Уколико желите да побегнете из овог односа, будите само своји, слободни и ексцентрични, они то не подносе.

Прочитајте и ово

Јахање коња као терапија у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА: Одмаралиште Црвеног крста у шуми Багремара на ободу Бачке Паланке ових дана постало …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *