субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Најсрећнији и најјачи знак у хороскопу

Најсрећнији и најјачи знак у хороскопу

Многима је прва асоцијација тврдоглав вођа Ован, међутим, није тако. Има их још које одликује јачина, међутим један се посебно истиче као најбољи од свих, а ево и који и како.

Можда вам звучи чудно, али и Рак спада у најјаче знакове, и то када је у питању његова кућица и његова породица, остало му није битно.

Девица је стрпљива и одмерена, а најснажнија је када је у питању прецизност.

Вага је умиљата кад нешто хоће, мада не одступа ни када је нападају. Управо у томе што се држи онога што зарцта лежи њена јачина.

Стрелчева снага је у томе што може сто пута пропасти, увек има снаге да почне испочетка. Он је заправо снажан као феникс који се опет изнова диже из пепела.

Многи сматрају да је управо Јарац најјачи хороскопски знак, али није баш тако. Иако је стрпљив, добар дипломата и стратег, он пуца по шавовима када су скривене емоције у питању. Тачно је да може да победи све тестове издржљивости, снаге, истрајност, али успех и каријера коју јуре их често учини слабашнима.

Шкорпионова снага је у његовој невероватној брзини регенерације и страсти са којом приступа животу. Шкорпија је један од најјачих астролошких знакова али и најокултнији. Плутон омогућава вулканску сексуалну енергију као и способност да се продре у мистерије метарморфозе и трансформације и спиритуалну снагу која може да преобрази Шкорпију у спритуално биће. Магнетичне су, са продорним, јаким и хипнотичким очима, које одмах одају Шкорпију.

Иако је Шкорпија фантастична, поготово на страственом и сексуалном плану, Лав је најјачи и најсрећнији ватрени знак. Он све разуме јер права истина је оно што он сматра истином, права страна је она за коју се он определио, а ни свемир није загонетка када је очито да је средиште свега управо тамо где се он налази, заједно са својом публиком која му задивљено аплаудира. Све ради са стилом и театрално, али је слаб на ласкање. Не прихвата просечне ствари. За њега само најбоље има важност.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.