субота, 15 августа, 2020
Насловна / Вести / Недељни хороскоп за период од 4. до 10. децембра

Недељни хороскоп за период од 4. до 10. децембра

Сазнајте шта очекује ваш знак и у којим аспектима живота ћете доживети позитиван помак, а у којима ћете стагнирати.

ОВАН

ЉУБАВ: Опуштеност или равнодушност владаће у вашим емотивним односима. Многи парови уживаће без притиска да се некуда мора изаћи или нешто неком доказати. Повремено ћете такође бити склони повлачењу и скривању емоција, али то ће бити пролазно.

КАРИЈЕРА: Следећи свој пут доћи ћете до фазе кад треба да будете на услузи другима. Управо те врлине вредна особина доћи ће до изражаја ових дана и то највише зато јер ће се ситуација развити у том правцу. Помоћи ћете многима око себе.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не штедите се, имате снаге.

БИК

ЉУБАВ: Још увек ћете свако мало бити у искушењу да се посвађате, да приговарате или да критикујете другу страну. Могуће је и обратно, да други критикују вас. Крајем седмице почињу мало бољи љубавни дани, али и даље стоји могућност провокација.

КАРИЈЕРА: Истраживаћете нешто, али ни сами нећете бити сигурни шта је то. Због тога ћете повремено деловати збуњено, како себи, тако и својим колегама. Застаните и прво размислите који су ваши пословни приоритети и циљеви. Јасно их дефинишите.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Немојте журити ни у чему.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Занимљива дешавања на која ћете свакодневно наилазити будиће у вама успаване снове о љубави из бајке. Имаћете толико мотивације да бисте могли претерати с изласцима и проводима, али и с љубомором. Немојте због свега запоставити своје дужности из других подручја живота.

КАРИЈЕРА: Стара изрека да ако од живота добијете лимун, ви од њега направите лимунаду, важиће и овај пут. Показаћете своју креативну црту и применићете споменуто правило. То што ће све то у себи носити и црту утешне категорије није ни важно.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Снага је у вама.

РАК

ЉУБАВ: Све ће се више људи скупљати у вашој кући. Једноставно ће им годити ваше друштво. Ако већ јесте у вези, више ћете времена проводити с екипом познаника и партнером, него сами с партнером. Нико вам додуше неће приговорити, али понекад се и осамите удвоје.

КАРИЈЕРА: Пред вама је све отворенији пут за развој на професионалном плану. Код неких ће се то показати као све боље повезивање и сарадња с људима из струке или са странцима. Биће и оних који ће због посла путовати преко границе.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Побољшање здравља и кондиције.

ЛАВ

ЉУБАВ: Низ догађаја који ће долазити из других подручја живота повремено ће вам узимати време за љубав. Понекад ћете морати да бирате јер нећете стизати на све. Између вас и особа супротног пола догађаће се хемија коју нисте очекивали. Биће лепо.

КАРИЈЕРА: Све што је повезано с уметношћу, младима, спортом, забавом или позорницом ових ће се дана код вас активирати. Ко ради у описаним професијама, имаће све више посла. Сви остали постаће прави забављачи на радном месту.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Све ће бити сјајно ако не идете силом.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Пред вама су дани богати љубавним искуствима која ће за вас бити лепа. Они који су још сами нека се свакако дотерају и изађу међу људе јер су шансе да нађу и доживе љубав заиста повећане. Они у везама уживаће у ситницама.

КАРИЈЕРА: Слушајте друге више него сами себе. У овом тренутку то је тако. Људи око вас и они с којим пословно сарађујете тренутно више виде од вас или имају већи утицај на ствари. Зато се повежите и не питајте превише. Следите их до циља.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Наспавајте се до миле воље.

ВАГА

ЉУБАВ: Околности ће вам у приватном животу углавном ићи на руку. Вољена особа ће вас подржавати, премда ће повремено долазити до мањих вербалних неспоразума. Истовремено ће се појавити ствари које треба да решавате са својом породицом.

КАРИЈЕРА: Пред вама су дани богати приликама за развој. Будите отворени, сусретљиви, поштујте друге као и себе и видећете да можете готово све. Немојте да се умислите или успавате на ловорикама. Ово је тек почетак просперитетног раздобља.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Постаните свесни својих квалитета.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Вероватно ћете уживати у сасвим обичним стварима и без великих љубавних амбиција. Ово ће донети опуштеност у везама какву нисте очекивали. Тако ћете се посветити једно другом на нов начин. Самци ће једнако релаксирани излазити.

КАРИЈЕРА: Изађите у сусрет једној особи која није сигурна како да обави задато. Будите отворени и кооперативни, јер се у крајњој линији ради о заједничким резултатима који ће касније доћи. Захвалност која ће уследити биће вам нови мотив за даљи рад.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Бавићете се финим спортом.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: У друштву вољене особе ви ћете вероватно налазити мир након динамичних радних сати. Они који су још сами тешко да ће након посла наћи додатну енергију за љубавна освајања. Радије ће се опуштати у тишини и самоћи или у друштву пријатеља.

КАРИЈЕРА: Без обзира што ће неке важна информације још увек изостати, ви ћете радити с одређеном лакоћом. Мали напори биће повезани с комуникацијама, али све ћете лакше излазити и с том темом на крај. Показаћете да сте дорасли задацима.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не сумњајте у своје способности.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Љубазност којом ћете зрачити привлачиће чак и оне који вам иначе нису склони. Ако тражите сродну душу и још сте сами, ослоните се у потпуности на свој шарм. Чак и ако у почетку све не буде ишло глатко, ствари ће се развити у вашу корист.

КАРИЈЕРА: Биће још неких малих борби чији ће резултат зависити од спремности свих на бољу сарадњу. Такође ће бити потребно мало више стрпљења у раду. Од вас зависи како ћете се носити с постављеним вам захтевима. Будите озбиљни и професионални.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не може се ништа прескочити.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Будите нежни с вољеном особом и не узимајте околности које вам не иду увек на руку превише озбиљно. Радије разговарајте, јер ће вам то помоћи да се обоје боље отворите. Они који то учине и прихвате понеки компромис биће задовољнији.

КАРИЈЕРА: Можете више од оног што мислите. Угледни људи ће вас подржати, али још не стижу потребне информације. Због свега требаће вам стрпљења. Радите даље без превише питања, јер ускоро ћете добити очекивано.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Занимају вас истраживања непознатог.

РИБЕ

ЉУБАВ: Ваш шарм и способност прилагођавања учиниће да вас многи пожеле у свом друштву. Неки ће се претворити у најбоље забављаче. Излазака неће недостајати. Они у везама много ће причати и тако ојачати међусобно поверење.

КАРИЈЕРА: Бићете спремни да подметне леђа у сваком тренутку. Понекад ћете морати да се снађете с оним што знате и имате. За вас то неће бити неки проблем, али биће оних које и даље треба упућивати. Помозите им својим знањем.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Добро је што желите да делите с другима.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.