петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Новогодишњи певачки концерт у Бачкој Паланци

Новогодишњи певачки концерт у Бачкој Паланци

Новогодишњи певачки концерт чланова Центра традиционалне културе и уметности “Коста Абрашевић“ из Бачке Паланке, одржан је у сали Градског биоскопа. Поред домаћина, публици се представила и Мушка певачка група КУД-а “Ђока Павловић“ из Београда.

“На Новогодишњем певачком концерту Центра традиционалне културе и уметности “Коста Абрашевић“, учествовали су чланови првог ансамбла бачкопаланачког Абрашевића.

Сваке године се трудимо да мало изменимо репертоар, али увек су то традиционалне песме, које публика воли“, каже за РТВ Страхиња Вукадинов, дугогодишњи члан ЦТКУ “Коста Абрашевић“.

Као гости на концерту, наступили су чланови Мушке певачке групе КУД-а “Ђока Павловић“ из Београда, које је давне 1945. године основало Јавно предузеће “Пошта Србије“.

“Ми смо најмлађа секција КУД-а “Ђока Павловић ПТТ Србија“, које има тако дугу традицију и веома добро смо се позиционирали са својим репертоаром. Етномузиколзи, стручна јавност, али и публика, позитивно коментаришу оно чиме се ми бавимо и то нам изузетно значи“, наводи Иван Терзић, један од чланова овог КУД-а.

Дечији певачки концерт ЦТКУ “Коста Абрашевић“ Бачка Паланка, биће одржан крајем јануара месеца.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

(BackaPalankaInfo.com/RTV)

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.