среда, 15 јула, 2020
Насловна / О нама / Оглашавање на BackaPalankaInfo.com

Оглашавање на BackaPalankaInfo.com

Портал BackaPalankaInfo.com постоји од 2016. године, веома је посећен сајт и што је још важније поседује огроман кредибилитет и поверење својих посетилаца. Наша циљна група су сви посетиоци које интересује свакодневни живот Бачке Паланке и околних места, да ли кроз текстуалне и фото извештаје, најаве предстојећих дешавања, актуелне сервисне информације и промоције. Једна од вредности портала је свакако интеракција са посетиоцима и њихово активно учествовање кроз полемику и коментарисање дневног садржаја како на самом порталу, тако и на друштвеним мрежама.

Дневно сајт бележи преко 2.000 јединствених посетилаца и преко 5.000 укупно посета сајту.

ЗАШТО ИНТЕРНЕТ ОГЛАШАВАЊЕ?
Однос утрошеног времена/новца, са једне и постигнут ефекат са друге стране убедљиво су најекономичнији и знатно успешнији од класичних видова маркетинга. Интерактивни маркетинг – директна комуникација и могућност прецизне сегментације тржишта, тзв. циљано оглашавање.

ПРОМОЦИЈА ПУТЕМ ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА
Активности комуникације са јавношћу путем друштвених мрежа повећавају видљивост објављеног садржаја. Портал БацкаПаланкаИНФО.цом има своју Фејсбук страницу (око 9.000 пратилаца) путем које ради пласирање садржаја, односно плаћену промоцију објава за промотивне активности, користећи прилагођени текст и визуал. Поред Фејсбука ту су и Тwиттер и Инстаграм.

Промотивни (ПР) текстови: 40 евра
Објава промотивног (рекламног) текста на сајту – ефектан и савремен начин да вашу делатност, производ или услугу представите широј јавности.

Фотоалбуми: 40 евра
Фотографисање и објава (на порталу) фотографија производа, локације или дешавања уз кратак текстуални опис.

Банер на порталу BackaPalankaInfo.com

Активности комуникације са јавношћу се врше и присуством рекламног банера на сајту. У складу са тренутним активностима, односно актуелностима, мења се и садржај банера који се приказује посетиоцима сајта и упућује линком на интернет презентацију клијента.

Ценовник оглашавања на сајту www.бацкапаланкаинфо.цом

Oglasna zona Cena (mesec dana) Opis pozicije
TOP 70 evra 728×90 px (25% rotacija banera)
PRIME 100 evra 980×100 px (25% rotacija banera)
A zona 50 evra 300×255 px (25% rotacija banera)
B zona 30 evra 300×250 px (25% rotacija banera)
C zona 20 evra 300×250 px (25% rotacija banera)
Bočni brending 150 evra 450×1050 px (fiksni baner)

Банери у огласним зонама се приказују на свим страницама сајта, са ротацијом од 25%. У случају закупа банера на дужи временски период, одобравамо попуст. Цене за политички маркетинг се увећавају 100%.

Банер позиције су графички представљене у Медиа кит-у.

За све додатне информације, можете нас контактирати путем е-маил адресе оффице@бацкапаланкаинфо.цом или путем телефона 066/299 229.