utorak, april 7, 2020
Naslovna / O nama / Oglašavanje na BackaPalankaInfo.com

Oglašavanje na BackaPalankaInfo.com

Portal BackaPalankaInfo.com postoji od 2016. godine, veoma je posećen sajt i što je još važnije poseduje ogroman kredibilitet i poverenje svojih posetilaca. Naša ciljna grupa su svi posetioci koje interesuje svakodnevni život Bačke Palanke i okolnih mesta, da li kroz tekstualne i foto izveštaje, najave predstojećih dešavanja, aktuelne servisne informacije i promocije. Jedna od vrednosti portala je svakako interakcija sa posetiocima i njihovo aktivno učestvovanje kroz polemiku i komentarisanje dnevnog sadržaja kako na samom portalu, tako i na društvenim mrežama.

Dnevno sajt beleži preko 2.000 jedinstvenih posetilaca i preko 5.000 ukupno poseta sajtu.

ZAŠTO INTERNET OGLAŠAVANJE?
Odnos utrošenog vremena/novca, sa jedne i postignut efekat sa druge strane ubedljivo su najekonomičniji i znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga. Interaktivni marketing – direktna komunikacija i mogućnost precizne segmentacije tržišta, tzv. ciljano oglašavanje.

PROMOCIJA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA
Aktivnosti komunikacije sa javnošću putem društvenih mreža povećavaju vidljivost objavljenog sadržaja. Portal BackaPalankaINFO.com ima svoju Fejsbuk stranicu (oko 9.000 pratilaca) putem koje radi plasiranje sadržaja, odnosno plaćenu promociju objava za promotivne aktivnosti, koristeći prilagođeni tekst i vizual. Pored Fejsbuka tu su i Twitter i Instagram.

Promotivni (PR) tekstovi: 40 evra
Objava promotivnog (reklamnog) teksta na sajtu – efektan i savremen način da vašu delatnost, proizvod ili uslugu predstavite široj javnosti.

Fotoalbumi: 40 evra
Fotografisanje i objava (na portalu) fotografija proizvoda, lokacije ili dešavanja uz kratak tekstualni opis.

Baner na portalu BackaPalankaInfo.com

Aktivnosti komunikacije sa javnošću se vrše i prisustvom reklamnog banera na sajtu. U skladu sa trenutnim aktivnostima, odnosno aktuelnostima, menja se i sadržaj banera koji se prikazuje posetiocima sajta i upućuje linkom na internet prezentaciju klijenta.

Cenovnik oglašavanja na sajtu www.backapalankainfo.com

Oglasna zona Cena (mesec dana) Opis pozicije
TOP 70 evra 728×90 px (25% rotacija banera)
PRIME 100 evra 980×100 px (25% rotacija banera)
A zona 50 evra 300×255 px (25% rotacija banera)
B zona 30 evra 300×250 px (25% rotacija banera)
C zona 20 evra 300×250 px (25% rotacija banera)
Bočni brending 150 evra 450×1050 px (fiksni baner)

Baneri u oglasnim zonama se prikazuju na svim stranicama sajta, sa rotacijom od 25%. U slučaju zakupa banera na duži vremenski period, odobravamo popust. Cene za politički marketing se uvećavaju 100%.

Baner pozicije su grafički predstavljene u Media kit-u.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese office@backapalankainfo.com ili putem telefona 066/299 229.