nedelja, mart 18, 2018
Naslovna / Servisne informacije / Vremenska prognoza / Oblačno i malo toplije

Oblačno i malo toplije

BAČKA PALANKA: Oblačno i moguća slaba kiša tokom dana, mada će veći deo dana biti suvo. Biće malo toplije. Vetar slab, ujutru južni, a zatim zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 10 stepeni.

VOJVODINA: Oblačno uz malo veću temperaturu. Tokom dana je moguća slaba kiša. Vetar ujutru slab južnih pravaca, a zatim umeren zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 11 stepeni.

SRBIJA: Ujutru slab mraz na zapadu i jugu. Tokom dana je moguća pojava slabe kiše na severu. U jugozapadnim predelima biće sunčanih intervala. U ostalim krajevima suvo i preovlađujuće oblačno. Vetar slab, ujutru južnih pravaca, a zatim jugozapadni i zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 14 stepeni.

NAREDNIH DANA: Od srede do kraja sedmice znatno toplije vreme od proseka za kraj novembra. U sredu postepeno razvedravanje i sunčani periodi, a zatim pretežno sunčano od četvrtka do subote.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Usled očekivane biometeorološke situacije hroničnim bolesnicima se savetuje izvesna opreznost, naročito u severnim i severoistočnim delovima Srbije. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja. Preporučuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim hladnijim jutrom, a porastom dnevne temperature vazduha.

Pročitajte i ovo

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Bačkoj Palanci sklopio 1 par

Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Bačkoj Palanci, u periodu od 06. marta do …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *