Насловна / Вести / ОГЛАСИО СЕ И УО ОФК БАЧКЕ: Невиђено у Бачкој Паланци
Западна трибина стадиона- Фото: Стојан Малеш

ОГЛАСИО СЕ И УО ОФК БАЧКЕ: Невиђено у Бачкој Паланци

Поводом буре после утакмице шестог кола, између ОФК Бачке и Младости, УО суперлигаша из Бачке Паланке огласио се јуче саопштењем.

Истичући да су „фудбалери утакмицу са Младошћу одиграли најбоље у досадашњем делу сезоне”, са стадиона „Славко Малетин Вава” поручују:

„Као резултат такве игре стигла је и заслужена победа од 1:0. Око суђења на овој утакмици не желимо да улазимо у расправу, остављамо то надлежним органима ФСС и Судијској комисији. Надлежни треба да донесу одлуку да ли је уопште било спорних момената, или не. ОФК Бачка ће као што је била раније, и убудуће увек бити добар домаћин свим гостима.”

Из Бачке Паланке, међутим, лоптицу пребацују на другу страну:

„Чињеница је да на стадиону „Славко Малетин Вава” до сада није виђено, да после једне судијске одлуке, без обзира да ли је исправна или не, тренер гостију повуче екипу са терена. Уследило је затим убеђивање од неколико минута, након чега су се фудбалери Младости вратили у терен, што је потпуно деконцентрисало све играче наше екипе, а нарочито извођача казненог ударца који је промашио гол. На нашу срећу, десет минута пре краја, постигли смо изванредан погодак и сасвим заслужено освојили прва три бода у овој сезони”.

Прочитајте и ово

ДЕСПОТОВО: Поврће скупље због суше

ДЕСПОТОВО – Ниска јутарња температура и чињеница да је октобар месец наводи на размишљање о …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *