utorak, april 7, 2020
Naslovna / PIŠTALJKA / Kritika / OPREZ: Zagađena voda u Silbašu?!

OPREZ: Zagađena voda u Silbašu?!

Na Email adresu naše redakcije office@backapalankainfo.com stižu pritužbe stanovnika Silbaša da je voda iz vodovoda izuzetno zaprljana.

Kako stanovnici Silbaša navode, novi bunar koji je pušten u rad 05. septembra 2017. ne radi, a njih između ostalog zanima kada će isti da proradi?

U nastavku je fotografija koju smo dobili

Pročitajte i ovo

PIŠTALJKA: Dokle će nam decu vijati psi lutalice?!

Živim u Novoj Palanci i deca mi idu u OŠ Sveti Sava. Svaki dan na …

3 Komentari

  1. Nije samo voda u silbasu problem takav problem ima i Mladenovo koji smo trenutno prevazisli sa prikljucivanjem bunara sa ekonomije vlasnistvo zadruge.iako je komnal projekt obecao pre par godina novi bunar. Nista od toga nema a voda sve veci problem i sada voda SMRDI IZ VODOVODA ZBOG STAVLJANJA BUNARA SA BIVSE KUDELJARE U FUNKCIJU.JER POTREBE SELA SU VECE A JEDAN BUNAR NEMOZE POSTICI SVE IAKO JE VECI PROFIL CEVI.BUNAR TROVAC SA KUDELJARE NIJE ZDRAV PU ARSENA.PREDLOG OPSTINI ILI PROSIRIVANJE FABRIKE VODE I SPROVODJENJ DO SELA ILI GRADNJA MANJIH FABRIKA VODE ZAJEDNICKI ZA SELA ZA MLADENOVO OBROVAC TOVARISEVO I KARADJORDJEVO RESENJA POSTOJE.

    • Posmatrač stanja

      Sela poput Silbaša,Despotova,Paraga imaju problem da je sirova voda prpljava da ju je teško preraditi i dovesti u stanje idealne ispravnosti.Rešenje je izgradnja postrojenja koje bi prerađivalo vodu za za sela naše opštine,ali je uvek problem sredstava i vremena,kao i problem dovoljne količine kvalitetne sirove vode.Voda u Despotovu je takva da ona brzo zaprlja mikrofiltere postrojenja koji su predviđeni za čistiju vodu.Ne treba politizovati situaciju sa vodom a to se konstanntno radi a ne rešava se problem.Problemom kvaliteta vode u JKP se bave savesne osobe,i svakakve priče su uvreda za njih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.