недеља, 20 септембра, 2020
Насловна / Вести / Ово су хороскопске комбинације којима је суђено да се догоде и да трају

Ово су хороскопске комбинације којима је суђено да се догоде и да трају

Неким паровима је суђено да остану заједно чак и кад се све око њих распада…

Ован и Водолија

Ова два знака обећавају авантуру. Ован и Водолија су познати по авантуристичком духу, а заједно стварају изузетно узбудљив однос. Увек су спремни за акцију, врло су отворени.

Воле да испробавају нове ствари и увек се добро забављају у том процесу. Најбољи део је да желе све да раде заједно.

Ова врста пара увек остаје јака. Они увек желе да буду заједно, чак и у временима када се остали парови распадају и постану уморни један од другога. Они разумеју и ојећају потребу за слободом.

Бик и Рак

Бик и Рак у потпуности разумеју један другог. Ова два хороскопска знака су снажно повезани, како на физичком тако и на емоционалном нивоу.

Разумевање им помаже у изградњи изненађујуће повезаности, која је све чвршћа како однос расте.

Близанци и Водолија

Овај пар је веома различит од осталих парова. Они осећају невероватну повезаност на менталном и емоционалном нивоу, због чега им се већ у почетку везе чини као да се знају годинама.

Иако је сваки тренутак који проведу заједно невероватан, обоје разумеју потребу за независношћу њиховог партнера, која им помаже да њихов однос ојача како време пролази.

Рак и Рибе

Ова два водена знака имају дубоку космичку везу. Одлично функционишу у свим ситуацијама.

Поносни су један на другога због тога што се тако добро познају и однос им због тога временом постаје све јачи и јачи. То омогућује њиховој вези да постане неуништива сила.

Сви желе да се друже с њима јер знају колико су забавни. Рибе су оне које држе везу, а Ракови су они који негују однос и посвећују му се – заувек.

Лав и Стрелац

Ова два знака имају врло страствен однос, обоје уживају у животу и љубави. Један другом су снажна потпора и инспирација до краја. Ови ватрени знакови су пар на који сви треба да се угледају.

Обоје имају главе на раменима, те су чак спремни користити своје време да помогну другим паровима или чак пријатељима самцима који имају проблеме у животима. Они имају невероватну паралелну менталну везу која се не може лако уништити.

Девица и Бик

Ова два знака се одлично слажу. Обоје су земљани знакови који имају тенденцију да се обликују заједно попут глине. Они уживају да живе са лежерним ставом, што однос чини врло мирним.

Они су поштени и искрени и у озбиљним и дугорочним односима остварују велику блискост. Ови знакови су врло посвећени један другом, јер не само да одржавају међусобни интегритет, они осећају да су исти у сваком погледу.

Вага и Близанци

Веза између ова два знака заснива се на врло снажној интелектуалној повезаности. Они не користе само своја тела за комуникацију, њихови умови су синхронизовани за виши степен љубави и емоција.

Оба знака имају висок ниво духовности и интелигенције, што им ум чини привлачном и невероватном ствари у којој могу неизмерно уживати.

Ови знакови се разумеју на различите начине. Цене један другог, цене склад и мир у својој вези. Такође, нуде пријатељство, знање и једнакост.

Шкорпија и Рак

Интензитет у вези може бити превелик, али не и када су у питању ова два знака. Водени знакови имају снажне емоције, што ова два знака чини још компатибилнијима.

Шкорпија и Рак се хране заједничком страшћу, врло су одани партнери, те су један другом највећа подршка.

Преданост и врло сличан морални компас чини њихов однос интензивним, али уравнотеженим. Обострана брига и подршка чини овај пар фокусираним и интензивним.

Стрелац и Ован

Ови знакови су саздани од ватре, између њих постоји велика страст, што их чини експлозивним паром. Енергија између њих ствара снажан однос.

Они су дивљи и ентузијастични због чега људи воле да буду у њиховом друштву. Када се каже да се супротности привлаче – мисли се на ова два знака.

Ово је моћан пар који може пребродити све животне препреке.

Јарац и Бик

Ова два знака међусобно се снажно привлаче. Због тога увек размишљају и сањаре о бескрајној љубави. Веза коју деле је невероватна.

Осећају велико дивљење једно према другом, те имају велики ниво поштовања у вези. Они су права дефиниција сродних душа.

Водолија и Близанци

Овај пар има невероватну психолошку везу и она временом постаје све дубља и дубља. Најбоља ствар у том односу је готово телепатски начин комуницирања, чини се као да једно другом читају мисли и као да увек знају што ће друга особа рећи. Овај однос је готово мистичан и то нико други не може да разуме.

Они знају шта је добро за њих и није их брига шта други људи мисле, они живе своје животе. Иако су оба знака индивидуалци, то не повређује њихов однос, већ га заправо јача.

Рибе и Шкорпија

Ово је врло интуитиван пар. Снажно су повезани на интелектуалном нивоу, али такође желе да разумеју и у потпуности упознају душу свог партнера.

Они морају да знају сваку ситницу једни о другима. Они осећају невероватно међусобно поштовање, страст им достиже звезде и никада не заборављају романтику.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.