петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Паркет из Бачке уз гаранцију!

Паркет из Бачке уз гаранцију!

Компанија „Таркетт“ Бачка Паланка, као део мултинационалне Таркетт Групе, највећи је произвођач подних облога у нашој земљи.

Годишња производња „Таркеттових“ фабрика у Србији довољна је да покрије више од пола милиона станова површине 40 квадрата. „Таркетт“ код нас послује од 2002, а 2010. је завршено преузимање бившег „Синтелона“. Данас у Србији запошљава 1.200 људи, што је 10 одсто запослених целе „Таркетт Групе“.


У компанији као најважније предности истичу стручност запослених и квалитет производа, утемељен на традицији, која је у Бачкој Паланци дужа од 130 година. У четири фабрике производи се најшири асортиман подних облога: чувени паркет, подови од винила, текстилни подови – теписони и комадни теписи, као и спортска трава. До купаца стижу и Таркетт ламинат, те широк асортиман подова из других земаља у оквиру Групе.

– На тржишту нас издвајају ширина понуде и различита специјализована решења прилагођена намени простора. И када је реч о подовима за широку потрошњу, станове или домаћинства и при производњи подова за опремање канцеларијских простора, тржних центара или великих стамбених комплекса, циљ нам је да понудимо најоптималније решење, које у потпуности одговара захтевима простора, креирајући функционалан, леп и безбедан амбијент за боравак и рад људи – каже Мирослав Окука, генерални директор.

Како додаје, важна предност је то што компанија послује у оквиру Групе која је глобални лидер, те стручни тимови у сваком тренутку могу бити подршка купцу. Таркетт Академија у Бачкој Паланци – центар за тренинг уградње подних облога и изложбени простор на више од 1.000 квадрата, клијентима, архитектама и дизајнерима пружа пуну подршку у проналажењу најбољих решења за подове.

У портфолију „Таркетта“ је велики број успешних пројеката, као што су луксузни „Порто Монтенегро“, стамбени комплекси „Сун Цитy“ и „Савада“ на Новом Београду, нови Клинички центар у Нишу…

У Бачкој Паланци је Дизајн центар Таркетта за целу источну Европу, а 90 одсто производње се извози
Паркет „Таркетта“ има више од 200 декора и долази спреман за уградњу. Уградња је брза, па се паркет за дан може поставити у целом стану, а гаранција је чак 30 година. „Таркетт“ је познат и као произвођач винил подова и вештачке траве.

Друштвено одговорно пословање

Компанија ових дана опрема три нове учионице у три школе у Србији, што су освојили ученици на „Таркеттовом“ такмичењу у креативности у украшавању школе или дворишта. „Таркетт“ годинама подржава пројекте у локалној заједници, а значајном новчаном донацијом помогао је обнову после поплава. Спроводи и „Таркетт Царес“ програм, којим укључује запослене у волонтерске акције подршке окружењу у ком послује.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.