Насловна / Вести / ПАРОЖАНИ ЦИЉАЈУ ВРХ!
Екипа "Будућности" из Парага коју успешно води Дејан Саматовић

ПАРОЖАНИ ЦИЉАЈУ ВРХ!

Лидер међуопштинске фудбалске лиге Бачка Паланка 1. разред, екипа Будућности из Парага за неколико дана почиње припреме за пролећни део сезоне 2016/2017. где испред себе има циљ који ће покушати да остваре, а тај циљ је свакако освајање првог места и прелазак у Подручну фудбалску Лигу -Сомбор.

Управа клуба на челу са председником Антонијем Мијатовићем и тренером Дејаном Саматовићем направила је план рада у припремном периоду као и план рада у такмичарској полусезони која је пред екипом Будућности.

– Ове полусезоне имамо за циљ да покушамо задржати лидерску позицију и самим тим пласирати се у ПФЛ -Сомбор, што би за нас био изузетан успех. – наводи Дејан Саматовић, тренер Будућности из Парага.

– Међутим, свесни смо и квалитета осталих ривала који такође најављују напад на виши ранг, тако да нас очекује изузетно занимљиво пролеће. – наставља Саматовић

Како видите припремни период, какво је стање са играчким кадром?

– Припремни период је пажљиво испланиран и трудићемо се да га у потпуности испоштујемо и самим тим се спремно уђемо у трку за бодове. Играчки кадар је појачан са три нова играча на позицијама за које смо сматрали да треба да се појачају и допуне. Клуб је за сада напустио само голман Душан Пајић, тако да екипа неће претрпети неке веће промене. До краја прелазног рока потрудићемо се да се појачамо са још једним или два играча и самим тим завршили са прелазним роком.

Имате неке контролне утакмице?

– Што се тиче контролних утакмица, заказали смо шест провера, што је сасвим довољно да играчи уђу у ритам и спремно дочекају наставак првенства. Ја као тренер екипе Будућности знам да имам одличне момке око себе који у сваком моменту знају шта се тражи од њих и надам се да ће наставити са пружањем партија као што су то чинили у ових годину и по дана колико сам на клупи Будућности, што показују и остварени резултати који су свакако, мора се признати мерило рада и вредности једне екипе.

Дејан Саматовић и Антоније Мијатовић

– Иако смо пре почетка првенствене трке од стране многих били сврставани у аутсајдере и многи су нам прогнозирали експресан повратак у лигу ниже, ми смо успели да јесен завршимо на првом месту уз одличан тимски дух који краси овај клуб и ја се искрено надам да ћемо и овог пролећа остварити одличне резултате, јер сам сигуран да ће моја екипа сваку утакмицу ићи на победу, на гол више, а притом непотценити и непреценити квалитете својих ривала. – појашњава планове екипе Будућности шеф струке Дејан Саматовић

– Овом приликом позивам све мештане Парага и наше навијаче и симпатизере ФК „Будућност“ да овог пролећа буду наш 12. играч у покушају да се домогнемо нашег циља, пласмана у ПФЛ-Сомбор. Играчи ће им се својим трудом, борбеношћу и залагањем сигурно одужити за пружену подршку, а хоће ли то резултатски бити довољно, остаје да се види. – Закључује тренер Парошке Будућности Дејан Саматовић.

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *