субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Пет типова мушкараца који ће вас увек варати

Пет типова мушкараца који ће вас увек варати

Они имају највећу склоност ка варању.

Мушкарци који пуно користе друштвене мреже

Досадашња истраживања су показала да људи који доста времена проводе на друштвеним мрежама, веома често доживљавају сукобе у вези. Они могу да кулминирају варањем, раскидом, па чак и разводом. Занимљива је чињеница да време проведено у вези апослутно није пресудан фактор, те се то дешавало и у веома дугим везама.

Мушкарци чији се број година завршава са 9

Анализом података са страница за одрасле, откривено је да особе чији се број година завршава са 9 (29,39,49,59) највише користе ове странице. О чему је тачно реч? Мушкарци се тешко суочавају са годином која је прекретница у њиховом животу.

Мушкарци који су већ варали

Колико год желели да опростите неверсто и пронађете конкретно оправадање за то, имајте у виду да особа која једном превари, врло вероватно може поновити то.

Разиграни партнер

Ако је ваш партнер одједном постао нежнији, будите обазриви и добро посматрајте његово понашање. Према истраживањима то може бити један од знакова да вас вара. У већини случајева, мушкарац када вара своју жену постаје сексуално хиперактиван, због ћега че почети да жуди за већом интимношћу. С обзиром да љубавница није присутна поред њега, он се тада може окренути партнерки.

Богати мушкарци

На листи мушкараца који најчешће варају се налазе и ситуирани мушкарци, са разлогом. Они моћ и новац користе као изговор за недозвољене раде.

[the_ad id=“2355″]

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.