Насловна / Вести / ПФЛ Сомбор: Извучени парови 1. кола!

ПФЛ Сомбор: Извучени парови 1. кола!

У седишту Подручне фудбалске лиге Сомбор одржана је Конференција клубова. Пре него што је обављено жребање за наступајућу сезону констатовано је да су, у последњи час, из овога друштва иступили Тереквеш (Свилојево) и ОФК Шикара (Сомбор), као и да су се међу подручне лигаше пласирали пет новајлија.

Екипе су извукле следеће такмичарске бројеве: 1. ОФК Стари Град (Бачка Паланка), 2. Станишић, 3. Липар, 4. Војводина (Товаришево), 5. Црвенка, 6. Будућност (Младеново), 7. Херцеговац (Гајдобра), 8. Борац (Бачки Грачац), 9. Крила Крајине (Бачка Паланка), 10. ЖАК (Сомбор), 11. Будућност (Параге), 12. Младост (Крушчић), 13. Русин, 14. Хајдук јуниор (Кула), 15. Славија (Пивнице), 16. Кула.

У првом колу састаће се: ОФК Стари Град – Кула, Станишић – Славија, Липар – Хајдук јуниор, Војводина – Русин, Црвенка – Младост, Будућност (М) – Будућност (П), Херцеговац – ЖАК, Борац – Крила Крајине. Утакмице првог кола играће се 19. и 20. августа, а окршаји из 15. (последњег) јесењег круга на ред ће доћи 18. и 19. новембра. Сусрети из седмог кола одиграће се у среду 27. септембра. Своје утакмице као домаћини суботом играће: Станишић, Војводина, Црвенка, Борац, ЖАК, Младост и Хајдук јуниор.

Комесар за такмичење је Дмитар Вујаковић из Бачке Паланке, комесар за суђење је Александар Каталинић из Апатина, док је Драган Марјанац из Сомбора дисциплински судија.

Прочитајте и ово

Борба са врућином: влажни чаршави на прозору хладе ваздух у соби

19podeljeno 19Podeli 0TwitterМетеоролози за данас и сутра најављују црвено метео-аларм и изузетно високе температуре ваздуха. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *