Насловна / Вести / Победа у сусрету са „Грађевинарима“ се намеће као стратешки циљ

Победа у сусрету са „Грађевинарима“ се намеће као стратешки циљ

После два одлично везана резултата у последња два кола и приказане исто такве игре, играче Зорана Говедарице већ у среду очекује још један тежак испит.

На стадион Славко Малетин -Вава долази екипа Рада са Бањице.

„Грађевинари“осокољени добрим партијама у последњих неколико утакмица долазе у Бачку Паланку са жељом да остану непоражени и да се Бачкопаланачким љубитељима фудбала преставе у што бољем светлу и да се борбом „прса у прса“ одмере са играчима ОФК“Бачке“ који су протекла два првенствена сусрета показали да имају знања, жеље и воље да се носе са свим противницима у Суперлигашком каравану.

Могу ли Тривуновић, Ђурић, Чупић и другови остварити повољан резултат против својих колега из редова „Грађевинара“ Ћулума, Мараша, Дринчића и осталих остаје да се види.

Надамо се да ће“Плави“ успети да увећају свој бодовни салдо и тако отићи на зимску паузу са прилично увећаним шансама за опстанак у Суперлигашком друштву, јер имајући у виду да у првом пролећном колу играчи Бачке гостују екипи Борца у Чачку која им је директни конкурент у борби за опстанак,те да им после тог сусрета на ноге у Бачку Паланку долази актуелни шампион Црвена Звезда.

Победа у сусрету са „Грађевинарима“ се намеће као стратешки циљ који ће надамо се бити и остварен. 

Сусрет између ОФК“Бачке“ и Рада игра се у Среду 14. децембра на стадиону Славко Малетин Вава са почетком у 13 ч.

Jесте да је радни дан ,али играчи и стручни штаб ОФК „БАЧКЕ“ се надају да ће трибине стадиона Славко Малетин Вава бити поприлично испуњене и да ће навијачи бити 12. играч „ПЛАВИХ“ у борби за нова три бода.

ЗАЈЕДНО ДО ПОБЕДЕ, НАПРЕД ПЛАВИ!!!

Прочитајте и ово

МФЛ Бачка Паланка: Резултати 7. кола

У 7. колу МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД постигнути су следећи резултати: Нештин – Слога (П) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *