петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Појачана контрола саобраћајне полиције у наредном периоду!

Појачана контрола саобраћајне полиције у наредном периоду!

Управа саобраћајне полиције интензивира рад на откривању прекршаја.

Припадници Министарства унутрашњих послова – Управе саобраћајне полиције у наредном периоду, а нарочито у време предстојећих новогодишњих празника, спровешће појачане контроле са акцентом на откривање прекршаја прекорачења брзине кретања возила на путу, управљање возилом под утицајем алкохола, некоришћење сигурносног појаса, као и непоседовање прописане опреме у возилу.

Брзина ће се мерити у дневним и ноћним условима ручним радарима, радарима у системима видео-надзора и уређајима за мерење брзине у возилима без обележја – пресретачима.

Министарство унутрашњих послова апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе, јер ће саобраћајна полиција у наредном периоду интензивирати рад на откривању прекршаја.

У току ове године откривено је више од 300.000 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила на путу, искључено је око 50.000 возача под утицајем алкохола, откривено је 160.000 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, као и више од 17.000 прекршаја техничке неисправности и непоседовања прописане опреме у возилу.

(Министарство унутрашњих послова)

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.