nedelja, jul 21, 2019
Naslovna / Vesti / POSAO: Kompaniji „Delfi“ potrebno nekoliko stotina radnika

POSAO: Kompaniji „Delfi“ potrebno nekoliko stotina radnika

Kompanija “ Delfi” u Srbiji zapošljava više od 3.000 radnika, a do kraja ove godine planira da u Novom Sadu zaposli više stotina ljudi iz ovog grada i okolnih opština udaljenih do 50 kilometara, pa će tako tokom novembra biti ponuđeni poslovi radnicima u Bačkoj Palanci, Zrenjaninu, Srbobranu, Vrbasu, Kuli, Titelu i Mošorinu.

Zainteresovani ne moraju biti nezaposleni sa evidencije NSZ, već u obzir dolaze i kandidati koji žele promenu posla i koji su spremni da rade u Novom Sadu. Kao jedan od najvećih dobavljača u automobilskoj industriji, “Delfi” kompanija u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika je posvećenja održavanju čistog, bezbednog i efikasnog radnog okruženja koje nudi karijerne mogućnosti za ljude svih obrazovnih nivoa.
Kompaniji su potrebni radnici na različitim pozicijama: operateri na montaži i sečenju – proizvodni radnici, magacioneri i majstori u održavanju, ali i inženjeri i stručnjaci za finansije, ljudske resurse, logistiku i kvalitet. U zavisnosti od pozicije u obzir dolaze i radnici bez radnog iskustva.

Navodi se da je za poziciju operatera u proizvodnji dovoljna samo završena osnovna škola. Ili, inženjerski tehničar može da započne karijeru bez prethodnog radnog iskustva, ali sa tehničkim znanjem sa fakulteta.

Kako bi do kraja godine kompanija “Delfi” u Novom Sadu obezbedila potrebne radnike tokom ovog meseca u nekoliko opština održavaju se “ Otvorena vrata”. Tako su “ Otvorena vrata” ponedeljkom u Novom Sadu i Zrenjaninu, utorkom u Bačkoj Palanci, sredom u Srbobranu, četvrtkom u Titelu i Mošorinu, utorkom i petkom u Vrbasu i petkom u Kuli.

Na “Otvorenim vratima” zainteresovani će dobiijati sve informacije o firmi , a moći će da ostanu i na intervju za posao. Povratnu informaciju o ishodu intervjua dobiće u roku od 15 dana.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.