субота, 15 августа, 2020
Насловна / Вести / ПОСАО: Компанији „Делфи“ потребно неколико стотина радника

ПОСАО: Компанији „Делфи“ потребно неколико стотина радника

Компанија “ Делфи” у Србији запошљава више од 3.000 радника, а до краја ове године планира да у Новом Саду запосли више стотина људи из овог града и околних општина удаљених до 50 километара, па ће тако током новембра бити понуђени послови радницима у Бачкој Паланци, Зрењанину, Србобрану, Врбасу, Кули, Тителу и Мошорину.

Заинтересовани не морају бити незапослени са евиденције НСЗ, већ у обзир долазе и кандидати који желе промену посла и који су спремни да раде у Новом Саду. Као један од највећих добављача у аутомобилској индустрији, “Делфи” компанија у Новом Саду производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика је посвећења одржавању чистог, безбедног и ефикасног радног окружења које нуди каријерне могућности за људе свих образовних нивоа.
Компанији су потребни радници на различитим позицијама: оператери на монтажи и сечењу – производни радници, магационери и мајстори у одржавању, али и инжењери и стручњаци за финансије, људске ресурсе, логистику и квалитет. У зависности од позиције у обзир долазе и радници без радног искуства.

Наводи се да је за позицију оператера у производњи довољна само завршена основна школа. Или, инжењерски техничар може да започне каријеру без претходног радног искуства, али са техничким знањем са факултета.

Како би до краја године компанија “Делфи” у Новом Саду обезбедила потребне раднике током овог месеца у неколико општина одржавају се “ Отворена врата”. Тако су “ Отворена врата” понедељком у Новом Саду и Зрењанину, уторком у Бачкој Паланци, средом у Србобрану, четвртком у Тителу и Мошорину, уторком и петком у Врбасу и петком у Кули.

На “Отвореним вратима” заинтересовани ће добиијати све информације о фирми , а моћи ће да остану и на интервју за посао. Повратну информацију о исходу интервјуа добиће у року од 15 дана.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.