понедељак, октобар 16, 2017
Насловна / Вести / ПОСТИГНУТ ДОГОВОР: Комби превозници настављају с радом

ПОСТИГНУТ ДОГОВОР: Комби превозници настављају с радом

Удружење “Комби превоз путника“ саопштило је да је постигло договор са представницима ресорног министарства да наставе са радом по постојећим законским прописима.

Удружене „Комби превоз путника“ одустало је од протеста најављеног за 27. фебруар, јер је на више састанка са надлежнима констатовано да постојећи законски прописи омогућавају да се уз додатна пререгистровања та делатност и даље може обављати.

Из тог Удружења су саопштили да су кроз разговоре констатовали да постојећи законски прописи омогућавају да се вид делатности који обавља већи део чланова Удружења „Комби превоз путника“, може обављати уз пререгистровање.

Како се наводи, такође је констатовано да ће се у следећој измени закона која је најављена за 2018. годину, након спроведених анализа потреба за овим видом превоза, националних законодавства земаља ЕУ и јавних расправа, утврдити могућност и начин учешћа ових возила у превозу путника у друмском саобраћају.

Из Удружења су истакли и да су у периоду од последњег протеста, обавили више конструктивних састанака са представницима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре на највишем нивоу.

Прочитајте и ово

МФЛ Бачка Паланка: Резултати 7. кола

У 7. колу МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД постигнути су следећи резултати: Нештин – Слога (П) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *