petak, jul 19, 2019
Naslovna / Marketing / Potreban Saradnik prodaje na terenu u poslovnici Opportunity Banke u Bačkoj Palanci!

Potreban Saradnik prodaje na terenu u poslovnici Opportunity Banke u Bačkoj Palanci!

Otvorene pozicije Saradnik prodaje na terenu u poslovnici Opportunity Banke u Bačkoj Palanci!

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog tima Opportunity Banke, steknete prvo radno iskustvo, učite i napredujete, a posedujete minimum diplomu srednje škole, vozačku dozvolu i želju za radom na terenu, PRIJAVITE SE!

Opis pozicije:

Saradnik prodaje na terenu obilazi domaćinstva i preduzetnike, promoviše proizvode i usluge Banke, namenjene klijentima sa otežanim pristupom finansijskim sredstvima.

Ko smo mi:

Opportunity Banka (OBS) je mikro finansijska banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srbiji, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama.

Klijentima omogućavamo razvoj sopstvenog poslovanja i poboljšanje životnog standarda njihovih porodica. Štedimo im vreme i novac, edukujemo ih kako da prevaziđu poteškoće sa kojima se susreću i pružamo finansijsku podršku u momentima kada im je ona najpotrebnija.

U Opportunity banci, vrednujemo naše zaposlene kao jedan od najvažnijih činilaca našeg uspeha.
Motivisan i dobro uigran tim zadovoljnih zaposlenih, svakodnevno daje doprinos ispunjenju ciljeva, poštujući misiju i viziju Banke. Sa druge strane, Banka pruža mogućnost za lični i profesionalni razvoj, ulaže u svoje ljude i neguje timski duh.

U svoje zaposlene konstantno ulažemo, pružamo im podršku i podstičemo da daju svoj maksimum, otkriju i koriste svoje potencijale i time napreduju u svakom smislu.

Kako da se prijavite :

Dovoljno je da pošaljete biografiju na zaposlenje@obs.rs ili je dostavite lično u našu poslovnicu u Bačkoj Palanci (Žarka Zrenjanina 94)

DOBRO DOŠLI U NAŠ TIM!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.