субота, 15 августа, 2020
Насловна / Маркетинг / Потребан Сарадник продаје на терену у пословници Opportunity Банке у Бачкој Паланци!

Потребан Сарадник продаје на терену у пословници Opportunity Банке у Бачкој Паланци!

Отворене позиције Сарадник продаје на терену у пословници Opportunity Банке у Бачкој Паланци!

Уколико желите да постанете део успешног тима Opportunity Банке, стекнете прво радно искуство, учите и напредујете, а поседујете минимум диплому средње школе, возачку дозволу и жељу за радом на терену, ПРИЈАВИТЕ СЕ!

Опис позиције:

Сарадник продаје на терену обилази домаћинства и предузетнике, промовише производе и услуге Банке, намењене клијентима са отежаним приступом финансијским средствима.

Ко смо ми:

Opportunity Банка (ОБС) је микро финансијска банка која обезбеђује кредите и друге финансијске услуге предузетницима, микро и малим предузећима, руралним домаћинствима и пољопривредним газдинствима у Републици Србији, као и другим клијентима који имају отежан приступ финансијским услугама.

Клијентима омогућавамо развој сопственог пословања и побољшање животног стандарда њихових породица. Штедимо им време и новац, едукујемо их како да превазиђу потешкоће са којима се сусрећу и пружамо финансијску подршку у моментима када им је она најпотребнија.

У Opportunity банци, вреднујемо наше запослене као један од најважнијих чинилаца нашег успеха.
Мотивисан и добро уигран тим задовољних запослених, свакодневно даје допринос испуњењу циљева, поштујући мисију и визију Банке. Са друге стране, Банка пружа могућност за лични и професионални развој, улаже у своје људе и негује тимски дух.

У своје запослене константно улажемо, пружамо им подршку и подстичемо да дају свој максимум, открију и користе своје потенцијале и тиме напредују у сваком смислу.

Како да се пријавите :

Довољно је да пошаљете биографију на zaposlenje@obs.rs или је доставите лично у нашу пословницу у Бачкој Паланци (Жарка Зрењанина 94)

ДОБРО ДОШЛИ У НАШ ТИМ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.