nedelja, mart 18, 2018
Blok Partizan - Foto: Saša Knežević

Pretežno sunčano

BAČKA PALANKA: Suvo uz razvedravanje i pretežno sunčano. Ujutru slab mraz, a tokom dana par stepeni toplije. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 7 stepeni.

VOJVODINA: Suvo uz razvedravanje i duže sunčane periode. Vetar pre podne slab do umeren severni i severozapadni i u slabljenju, a krajem dana u skretanju na slab južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 8 stepeni.

SRBIJA: Na severu i zapadu suvo uz razvedravanje i duže sunčane periode. Na jugu će doći do formiranja snežnog pokrivača od 5 do 10 cm. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 8 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu ujutru jači mraz u centralnim i posebno južnim predelima. Tokom dana sunčani periodi uz porast temperature. Popodne postepeno naoblačenje na zapadu i severu, a na severu uveče moguća slaba kiša.

BIOMETEOROLOŠ-KA PROGNOZA: Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični bolesnici, ali se oprez ipak savetuje osobama sa srčanim problemima i astmatičarima. Mogući su reumatski bolovi i glavobolja. Zbog niskih temperatura neophodno je adekvatno odevanje. Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

Pročitajte i ovo

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Bačkoj Palanci sklopio 1 par

Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Bačkoj Palanci, u periodu od 06. marta do …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *