Насловна / ПИШТАЉКА / Критика / Пут од Бачке Паланке до Новог Сада у катастрофалном стању!

Пут од Бачке Паланке до Новог Сада у катастрофалном стању!

Магистрални пут од Бачке Паланке ка Новом Саду је у изузетно лошем стању.

brovel-baneri-320x50.gif
Свима је већ јасно да је тај пут један од прометнијих у овом делу Војводине и представља велик проблем за нас који свакодневно овим или оним разлогом идемо за Нови Сад. Тај пут се нешто периодично крпи с времена на време међутим то је све недовољно.

Пријавите и Ви свој проблем!

prijavi-problem-1-mali-baner-320x50

Прочитајте и ово

У Дому здравља већ дуже време не ради гинеколошки ултразвук!

У Дому здравља у Бачкој Паланци већ дуже време не ради гинеколошки ултразвук! Имам здравствених …

5 Коментари

  1. To znamo i sami. Mene sada zanima šta će se učiniti da se to promeni i šta je sa onom pričom o tome da će se raditi put BP-NS sa po dve trake u svakom pravcu 😛

  2. Neki dan sam pokušao ali nisam uspeo da prebrojim kamione koji su prošli u jednom i drugom pravcu. Čudo koliko ih prođe. Samo se pitam kojim putem gospoda iz vlade vode goste na Karađorđevo osim ako nije isključivo helikopterom. A biće da je tako jer bi u suprotnom već nešto uradili. Ovo je baš sramota.

  3. Ako vec od autoputa nema nista neka postojeci put presvuku,naprave obilaznice oko naselja i od njega naprave put za motorna vozila,sa ogranicenjem od 100 km/h,a ne da se gurkamo sa paorima i njihovim traktorima.Zbog guzve oko paorskih masina se stvaraju kolone,pa se uvek nadje neko da zaobilazi,ulece u makazice i dovodi u opasnost sve ucesnike.To je veoma prometan put,a jos je blizu granicnog prelaza,pa bi vlast trebalo biti sramota kako izgleda ulaz u zemlju.

  4. Ne vidim sto je dat prioritet putu Novi Sad- Ruma kad se put Novi Sad-Backa Palanka mnogo vise koristi .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *