subota, maj 25, 2019
Naslovna / Vesti / Radno vreme državnih institucija za Prvomajske praznike

Radno vreme državnih institucija za Prvomajske praznike

Prema aktuelnom kalendaru državnih praznika za 2017. godinu neradni dani za prvi maj, Praznik rada, su ponedeljak prvi i utorak drugi maj.

Državne institucije kao i banke i pošte neće raditi u dane praznika.

Dom zdravlja dr. Mladen Stojanović u Bačkoj Palanci organizovao je dežurstva, pa tako prvog maja dežuraju: odeljenje za zdravstvenu zaštitu odraslih, služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu i Centralna apoteka od 07:00 do 17:00 časova.

Rad u naseljenim mestima u ponedeljak je od 07:00 do 11:00 časova. Oba dana praznika dežuraće odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece od 08:00 do 13:00 časova i odeljenje za laboratorijsku dijagnostiku 07:00 do 17:00 časova.

Služba hitne pomoći i služba za dijalizu pri domu zdravlja za dane praznika rade redovno.

JKP Komunalprojekt takođe ima izmenjeno radno vreme.

Odnošenje smeća za vreme trajanja praznika odvijaće se bez promenjenih termina, što znači da ćemo prikupljti smeće po redovnom rasporedu.

Službe održavanje vodovodne i kanalizacione mreže za vreme praznika imaju dežurne ekipe koje su spremne da po pozivu izađu na teren. Hitne intervencije na vodovodu i kanalizaciji možete da prijavite na broj telefona 021 751 953.

Parking služba za vreme praznika neće naplaćivati svoje usluge, što znači da ćeu ponedeljak i utorak parkiranje u Bačkoj Palanci biti besplatno.

Radno vreme pijace ostaje nepromenjeno, dok će na groblju biti dežurna ekipa koja će, takođe, po pozivu biti spremna za izlazak na teren.

Blagajna JKP „Komunalprojekt“ -a za praznike nećeraditi.

Prvi radni dan nakon praznika je sreda 03.05.

JKP „Komunalprojekt“ ovim putem želi svim građanima, poslovnim saradnicima i svojim zaposlenima da čestita Međunarodni praznik rada uz nastojanje da u budućem periodu radimo još bolje kako bi naša Opština više napredovala i kako bi se stvorili još povoljniji uslovi za rad.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.