Насловна / Вести / Радно време државних институција за Првомајске празнике

Радно време државних институција за Првомајске празнике

Према актуелном календару државних празника за 2017. годину нерадни дани за први мај, Празник рада, су понедељак први и уторак други мај.

Државне институције као и банке и поште неће радити у дане празника.

Дом здравља др. Младен Стојановић у Бачкој Паланци организовао је дежурства, па тако првог маја дежурају: одељење за здравствену заштиту одраслих, служба за стоматолошку здравствену заштиту и Централна апотека од 07:00 до 17:00 часова.

Рад у насељеним местима у понедељак је од 07:00 до 11:00 часова. Оба дана празника дежураће одељење за здравствену заштиту деце од 08:00 до 13:00 часова и одељење за лабораторијску дијагностику 07:00 до 17:00 часова.

Служба хитне помоћи и служба за дијализу при дому здравља за дане празника раде редовно.

ЈКП Комуналпројект такође има измењено радно време.

Одношење смећа за време трајања празника одвијаће се без промењених термина, што значи да ћемо прикупљти смеће по редовном распореду.

Службе одржавање водоводне и канализационе мреже за време празника имају дежурне екипе које су спремне да по позиву изађу на терен. Хитне интервенције на водоводу и канализацији можете да пријавите на број телефона 021 751 953.

Паркинг служба за време празника неће наплаћивати своје услуге, што значи да ћеу понедељак и уторак паркирање у Бачкој Паланци бити бесплатно.

Радно време пијаце остаје непромењено, док ће на гробљу бити дежурна екипа која ће, такође, по позиву бити спремна за излазак на терен.

Благајна ЈКП „Комуналпројект“ -а за празнике нећерадити.

Први радни дан након празника је среда 03.05.

ЈКП „Комуналпројект“ овим путем жели свим грађанима, пословним сарадницима и својим запосленима да честита Међународни празник рада уз настојање да у будућем периоду радимо још боље како би наша Општина више напредовала и како би се створили још повољнији услови за рад.

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *