понедељак, октобар 16, 2017
Насловна / Сервисне информације / Радно време Јавних предузећа за време ускршњих празника

Радно време Јавних предузећа за време ускршњих празника

Према актуелном календару државних празника Републике Србије, нерадни дани за Ускрс су почев од Великог петка закључно са другим даном Ускрса 14., 15., 16. и 17. април.

Државне институције и банке неће радити у дане празника док ће установе које због природе посла морају да раде, организовати дежурства. Одељење за здравствену заштиту деце, Дома здравља др. Младен Стојановић,сва четири дана празника радиће од 08:00 до 13:00 часова а терапије ће се давати од 07:00 до 17:00 часова.

У петак, суботу и понедељак централна апотека при дому здравља и лабораторија дежураће од 07:00 до 17:00 док одељење за здравстену заштиту одраслих и служба за стоматолошку заштиту дежурају од 07:00 до 17:00 у суботу и понедељак.

Служба за дијализу и хитна помоћ раде редовно. Рад у насељеним местима општине у суботу и понедељак је од 07:00 до 11:00 часова.

Из ЈКП Комуналпројект поручују да у дане празника благајна неће радити, паркинг се неће наплаћивати а све остале службе организују дежурства. Смеће се односи редовно. Хитне интервенције на водоводу и канализацији можете да пријавите на број телефона 751-953.

Аутобуски превозник Дунавпревоз у дане празника петак и понедељак саобраћа по недељном реду вожње.

Прочитајте и ово

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Мало облака, више сунца

БАЧКА ПАЛАНКА: Мало нижа температура уз дуже сунчане периоде и слабу пролазну облачност. Ветар слаб …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *