subota, maj 25, 2019
Naslovna / Servisne informacije / Radno vreme Javnih preduzeća za vreme uskršnjih praznika

Radno vreme Javnih preduzeća za vreme uskršnjih praznika

Prema aktuelnom kalendaru državnih praznika Republike Srbije, neradni dani za Uskrs su počev od Velikog petka zaključno sa drugim danom Uskrsa 14., 15., 16. i 17. april.

Državne institucije i banke neće raditi u dane praznika dok će ustanove koje zbog prirode posla moraju da rade, organizovati dežurstva. Odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece, Doma zdravlja dr. Mladen Stojanović,sva četiri dana praznika radiće od 08:00 do 13:00 časova a terapije će se davati od 07:00 do 17:00 časova.

U petak, subotu i ponedeljak centralna apoteka pri domu zdravlja i laboratorija dežuraće od 07:00 do 17:00 dok odeljenje za zdravstenu zaštitu odraslih i služba za stomatološku zaštitu dežuraju od 07:00 do 17:00 u subotu i ponedeljak.

Služba za dijalizu i hitna pomoć rade redovno. Rad u naseljenim mestima opštine u subotu i ponedeljak je od 07:00 do 11:00 časova.

Iz JKP Komunalprojekt poručuju da u dane praznika blagajna neće raditi, parking se neće naplaćivati a sve ostale službe organizuju dežurstva. Smeće se odnosi redovno. Hitne intervencije na vodovodu i kanalizaciji možete da prijavite na broj telefona 751-953.

Autobuski prevoznik Dunavprevoz u dane praznika petak i ponedeljak saobraća po nedeljnom redu vožnje.

Pročitajte i ovo

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj na grobljima koja su pod ingerencijom JKP „Komunalprojekt„ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.