subota, maj 25, 2019
Naslovna / Servisne informacije / Radno vreme za vreme praznika!

Radno vreme za vreme praznika!

Za Novu godinu neradni dan biće i utorak, 3. januar, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Ipak za mnoge službe organizovana su dežurstva i specifično radno vreme čak i u vreme praznika:

Glavna pošta u Bačkoj Palanci 31. decembra radiće do 14 časova, a prvi radni dan u novoj godini biće 4. januar.

Sve filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje radiće u subotu 31. decembra 2016. godine, od 8 do 13 časova, kako bi se omogućilo osiguranicima da blagovremeno podnesu zahtev i ostvare pravo na penziju u skladu sa uslovima važećim u 2016. godini, navedeno je u saopštenju Fonda PIO.

Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja neće biti dostupan zbog rada na informacionom sistemu, od danas u 15.30 časova do 9. januara do 7 časova , saopštio je Republički fond za zdravstveno osiguranje. Zbog prekida u radu, ni na šalterima Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje neće se vršiti prijave, promene i odjave obaveznog socijalnog osiguranja. Od 4. do 6. januara na šalterima Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja obavljaće se: podnošenje zahteva za zamenu zdravstvenih knjižica, overa zdravstvenih kartica, uručivanje zdravstvenih kartica, izdavanje potvrda predatih zahteva, kao i podnošenje zahteva za overu pomagala, isplatu naknadu zarade, isplatu putnih troškova i drugo što nije u vezi sa informacionim sistemom Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja.

U Javnom Komunalnom preduzeću ” Komunalprojekt” tokom predstojećih praznika pijaca će raditi po redovnom radnom vremenu. Odnošenje smeća obavljaće se po ustaljenom rasporedu:u ponedeljak 2. januara smeće će biti odnošeno iz dela Bačke Palanke kao i naseljenih mesta Obrovac, Gajdobra i Pivnice, a u utorak 3. januara iz Mladenova.Parking se neće naplaćivati 1, 2, i 3. januara kao ni 7. i 8. januara. Blagajna ovog preduzeća neće raditi 31. decembra,a prvi radni dan u novoj kalendarskoj godini biće 4. januar. U slučaju eventualnih kvarova na vodovodnoj mreži građani mogu pozvati dežurnog na telefone 7550-100 i 750-204.

1.januara, u nedelju biće dežurno Odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece u vremenu od 8 do 13 časova, a terapije će se davati u vremenu od 7 do 17 časova – saopštavaju iz bačkopalanačkog Doma zdravlja “Doktor Mladen Stojanović”.

U ponedeljak 2. januara u vremenu od 8 do 13 časova biće dežurno odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece, pacijenti će terapije moći da prime u vremenu od 7 do 17 časova. Odeljenje za zdravstvenu zaštitu odraslih biće dežurno od 7 do 17 časova, kao i centralna apoteka pri domu zdravlja. Laboratorija će takođe biti dežurna u vremenu od 7 do 17 časova, a dijaliza će raditi po redovnom radnom vremenu. U ambulantama po selima Pivnice,Gajdobra,Silbaš,Tvariševo,Mladenovo, Čelarevo i Neštin drugog dana nove godine biće organizovano dežurstvo od 7 do 11 časova. U utorak 3. januara od 8 do 13 časova dežuraće odeljenje za zaštitu dece. Terapije će se kao i prethodnih dana pacijentima davati u vremenu od 7 do 17 časova.

Odeljenje za zdravstvenu zaštitu odraslih dežuraće od 7 do 17 časova, kao i centralna apoteka i laboratorija. Dijaliza će raditi redovno vreme,a služba hitne medicinske pomoći biće dežurna tokom svih dana praznika.

Pročitajte i ovo

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj na grobljima koja su pod ingerencijom JKP „Komunalprojekt„ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.