Насловна / Вести / Скупштина клуба у четвртак: Бачка остаје у Супер лиги, Рнић одлази
Марјан Рнић

Скупштина клуба у четвртак: Бачка остаје у Супер лиги, Рнић одлази

Ванредна седница Скупштине ОФК Бачке заказана је за четвртак. Од осам часова, делегати највишег клупског тела, на стадиону „Славко Малетин Вава” расправљаће о 12 тачака дневног реда, међу којима је 11 најинтересантнија – одлука да ли клуб наставља или одустаје од такмичења у Супер лиги.

Председник дебитанта у елити, Владимир Мрђан, истовремено и сазивач седнице, понудиће према најавама оставку, заједно са комплетним Управним одбором, о чему би требало да се расправља у тачки шест дневног реда.

Подједнако занимљива биће и евентуална одлука о повлачењу Марјана Рнића из органа Фудбалског савеза Србије.
Прекаљени спортски радник, годинама један од симбола фудбала у бачкој равници, као председник Комисије за жалбе ФСС постао је неизбрисив део у хијерархији савеза.
Отуда би и његово, на седници УО најављено, повлачење имало специфичну тежину, тим пре што се успон и афирмација фудбала у Бачкој Паланци искључиво везују за Рнићево презиме.
Како се, ипак, чује све је извеснији сценарио према којем би ОФК Бачка требало да остане у елитном рангу, због виших фудбалских интереса, а Рнић дефинитивно напусти ФСС.
Незваничне информације ваља узети с резервом, јер није искључено да у међувремену добију сасвим другачији конотацију…
Скупштина би требало и да усвоји извештај за претходну годину, изабере председника (законског заступника), чланове нове управе и прими информацију о раду у 2017.

Прочитајте и ово

Затвара се најстарија месара у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА: Месну индустрију АД „Бачка“, која послује у систему „Универекспорта“, у Бачкој Паланци држе …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *