petak, januar 19, 2018
Naslovna / Vesti / Skupština kluba u četvrtak: Bačka ostaje u Super ligi, Rnić odlazi
Marjan Rnić

Skupština kluba u četvrtak: Bačka ostaje u Super ligi, Rnić odlazi

Vanredna sednica Skupštine OFK Bačke zakazana je za četvrtak. Od osam časova, delegati najvišeg klupskog tela, na stadionu „Slavko Maletin Vava” raspravljaće o 12 tačaka dnevnog reda, među kojima je 11 najinteresantnija – odluka da li klub nastavlja ili odustaje od takmičenja u Super ligi.

Predsednik debitanta u eliti, Vladimir Mrđan, istovremeno i sazivač sednice, ponudiće prema najavama ostavku, zajedno sa kompletnim Upravnim odborom, o čemu bi trebalo da se raspravlja u tački šest dnevnog reda.

Podjednako zanimljiva biće i eventualna odluka o povlačenju Marjana Rnića iz organa Fudbalskog saveza Srbije.
Prekaljeni sportski radnik, godinama jedan od simbola fudbala u bačkoj ravnici, kao predsednik Komisije za žalbe FSS postao je neizbrisiv deo u hijerarhiji saveza.
Otuda bi i njegovo, na sednici UO najavljeno, povlačenje imalo specifičnu težinu, tim pre što se uspon i afirmacija fudbala u Bačkoj Palanci isključivo vezuju za Rnićevo prezime.
Kako se, ipak, čuje sve je izvesniji scenario prema kojem bi OFK Bačka trebalo da ostane u elitnom rangu, zbog viših fudbalskih interesa, a Rnić definitivno napusti FSS.
Nezvanične informacije valja uzeti s rezervom, jer nije isključeno da u međuvremenu dobiju sasvim drugačiji konotaciju…
Skupština bi trebalo i da usvoji izveštaj za prethodnu godinu, izabere predsednika (zakonskog zastupnika), članove nove uprave i primi informaciju o radu u 2017.

Pročitajte i ovo

BIOSKOP: 19. 20. i 21. januara francuska komedija „I to je život“

U Gradskom bioskopu 19. 20. i 21. januara od 20:00 časova palanačka filmska publika imaće …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *