Насловна / Вести / Спектакл на „Вави“! Погледајте атмосферу са стадиона Бачке
ФОТО: Радослав Рацков

Спектакл на „Вави“! Погледајте атмосферу са стадиона Бачке

У 29. колу Супер лиге Србије, јуче је на стадиону Славко Малетин „Вава“ одигран сусрет између Бачке и Новог Пазара.

Пред око 3000 гледалаца пулени тренера Зорана Говедарице успели су да савладају госте из Новог Пазара резултатом 1-0 погодком Бизмарка Апије у 32. минуту сусрета.

ФОТО: Радослав Рацков

По идеалним временским условима, одлично припремљеном терену за игру, пред одлично испуњеним трибинама и одличном атмосфером на стадиону током свих 90 минута, фудбалери Бачке су још једном показали да заслужују да се и следеће сезоне нађу у елити, тј у друштву најбољих екипа у Србији.

Фудбалери Бачке су од самог почетка сусрета заиграли борбено, са агресивношћу и борбеношћу као и исказаном великом мотивацијом, просто су „шпартали“ тереном и спровели све тактичке замисли стручног штаба на челу са Зораном Говедарицом, који је морамо признати поставио одличну тактику за овај меч што указује чињеница да су освојена врло важна три бода.

Овакву игру „Плавих„ од самог старта подржала је и публика која је испунила стадион и здушно бодрила свој тим. Један детаљ из 65. мин сусрета на „Вави„ посебно је разгалио срце и душу свих присутних. На бедему Јужне стране стадиона група навијача Бачке направила је бакљаду, што је наишло на праву ерупцију одушевљења те су све три стране стадиона заједно у глас бодриле играче Бачке повицима Плави, Плави, Плави.

Екипа која је атмосферу довела до усијања – ФОТО: Стојан Малеш

Тон овој позетивној атмосфери давао је и наш најбољи судијски трилинг Мажић, Ристић, Ђурђевић који су ову врло важну утакмицу одсудили без грешке, рутински са толиком лакоћом да су били неприметни на терену.

ФОТО: Радослав Рацков

Лепо је јуче било бити на „Вави„ све је функционисало беспрекорно и онда имамо јасан закључак, Бачка је клуб за Супер лигу, Бачкој Паланци треба Супер лига.

У Бачкој Паланци се воли и прати фудбал.

Буди део клуба и даље бодри Бачку. НАПРЕД БАЧКА!!!!

ФОТО: Стојан Малеш
ФОТО: Стојан Малеш
ФОТО: Стојан Малеш
ФОТО: Радослав Рацков
ФОТО: Радослав Рацков

Прочитајте и ово

ДЕСПОТОВО: Поврће скупље због суше

ДЕСПОТОВО – Ниска јутарња температура и чињеница да је октобар месец наводи на размишљање о …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *