понедељак, октобар 16, 2017
Насловна / Сервисне информације / Временска прогноза / Сунчано и врло топло, опрез у саобраћају

Сунчано и врло топло, опрез у саобраћају

БАЧКА ПАЛАНКА: Сунчано и врло топло. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 18, а максимална 33 степена.

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и врло топло. Ветар слаб северозападни или променљивог правца. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 16, а максимална 33 степена.

СРБИЈА: Претежно сунчано и врло топло. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 34 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак и за викенд преовлађујуће сунчано и врло топло, али и нестабилно уз могуће краткотрајне локалне пљускове у петак и недељу крајем дана. Максимална дневна температура до 36 степени у петак и недељу, а у суботу пар степени мање. Идуће седмице такође врло топло.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Даљи пораст максималне дневне температуре ваздуха може условити појачање тегоба код већине хроничних болесника. Највиши степен опрезности се саветује особама са кардиоваскуларним обољењима. Најизраженије метеоропатске реакције могу бити поспаност, главобоља и раздражљивост. Препоручује се боравак у хладовини и климатизованим просторијама, смањење физичких напора и примена адекватне заштите од УВ зрачења. Опрез учесницима у саобраћају.

Прочитајте и ово

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Мало облака, више сунца

БАЧКА ПАЛАНКА: Мало нижа температура уз дуже сунчане периоде и слабу пролазну облачност. Ветар слаб …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *